上一頁下一頁
發新話題

一段刻骨銘心有性有愛的故事!(#1#5#19#109#208更新!)

收藏  |  訂閱
287  85.2k

引用:
原帖由 9234 於 2010-1-29 10:53 PM 發表 查看引用來源

唔好哭啦,哥哥錫錫:smile_30:
其實我人生裡曾經和兩個女仔做過都是第一次,但她們都沒有哭過的!
但.....點解會哭呢?
嘩, 好猛太陽呀

引用:
原帖由 blue_rosey 於 2010-1-29 11:20 PM 發表 查看引用來源

I can't speak for most girls,
but for myself.  可能我不夠愛他~(雖然我知道他很愛我)不過我和他之后再拍了兩年拖,所以, 第一次都是他的了~遲早問題...  
其實人生裡的第一次是否應該要很浪漫呢
不過我的第一次都幾搞笑下

引用:
原帖由 Seductive 於 2010-1-29 11:28 PM 發表 查看引用來源

嘩, 好猛太陽呀
乜野好猛太陽呀?
有無曬親你呢?:smile_34:

引用:
原帖由 Seductive 於 2010-1-29 11:28 PM 發表

嘩, 好猛太陽呀
其實我想說他是"叔叔", 不是"哥哥"...  :smile_o06:

引用:
原帖由 9234 於 2010-1-29 10:56 PM 發表 查看引用來源

後悔......是因為給了一個其實自己唔係深愛的男人?
Yes
尤其係後來佢叫我介紹處嘅 fd 俾佢

引用:
原帖由 9234 於 2010-1-29 11:41 PM 發表

其實人生裡的第一次是否應該要很浪漫呢
不過我的第一次都幾搞笑下
對女仔來說比較重要吧~可這都應該是受愛情電影, 小說, 漫畫... 之類影響吧~當然, 誰都希望有難忘的第一次吧?

引用:
原帖由 blue_rosey 於 2010-1-29 11:51 PM 發表 查看引用來源

其實我想說他是"叔叔", 不是"哥哥"...  :smile_o06:
是但啦......
好啦......叔叔錫錫啦

引用:
原帖由 mncy 於 2010-1-29 11:54 PM 發表 查看引用來源

Yes

呢句說話其實真係幾hurt......
無言.....

引用:
原帖由 blue_rosey 於 2010-1-29 11:55 PM 發表 查看引用來源

對女仔來說比較重要吧~可這都應該是受愛情電影, 小說, 漫畫... 之類影響吧~當然, 誰都希望有難忘的第一次吧?
認同......問世上女孩的第一次有幾多是這樣呢?

引用:
原帖由 mncy 於 2010-1-29 11:54 PM 發表

Yes

WTF! 呢D人渣應該敢樣對付~
http://hk.news.yahoo.com/article/100127/3/gbzs.html

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆