上一頁下一頁
發新話題

最硬的一次~~~ (終於出左Part 6啦 -- Page 38!)

收藏  |  訂閱
618  129.3k

引用:
原帖由 bcm 於 2009-12-1 07:27 PM 發表 查看引用來源

我同男友幾乎每次都吞精,都唔洗急住去補水既
用佢d精解住渴先
哈哈,佢每次都趕得切抽出黎射入咀度。。。?? 講真,我唔得囉。。。 太快啦。。。 :smile_o06:

引用:
原帖由 花花小公子 於 2009-12-1 07:34 PM 發表 查看引用來源

哈哈,佢每次都趕得切抽出黎射入咀度。。。?? 講真,我唔得囉。。。 太快啦。。。 :smile_o06:
咁我都訓練有數,佢一話差唔多要射,
我差不多同步含住條j+啜下頭頭,佢都話好正架
有時我會lam埋佢袋袋佢會好舒服~~~~:smile_40:

引用:
原帖由 bcm 於 2009-12-1 07:41 PM 發表 查看引用來源

咁我都訓練有數,佢一話差唔多要射,
我差不多同步含住條j+啜下頭頭,佢都話好正架
有時我會lam埋佢袋袋佢會好舒服~~~~:smile_40:
你真係好有技巧!哈,訓練有數!:smile_o13:

我地就一時時啦,通常我差不多射果陣,佢都會一邊啜我頭頭,一邊幫我打出黎,等我出完之後佢先會含住我碌野吹多陣,真係好 high 架,講起都硬哂~~~
不過我一定唔會叫佢吞埋囉,我知佢唔鍾意,唔需要吞已經好 high 好滿足啦!

引用:
原帖由 花花小公子 於 2009-12-1 07:53 PM 發表 查看引用來源

我地就一時時啦,通常我差不多射果陣,佢都會一邊啜我頭頭,一邊幫我打出黎,等我出完之後佢先會含住我碌野吹多陣,真係好 high 架,講起都硬哂~~~
不過我一定 ...
HB都唔會叫我吞,但係我自動自覺吞,他好appreciate架,我覺得甘,他才會等到更大的滿足
其實吞,係好開心

引用:
原帖由 little_princess 於 2009-12-1 08:12 PM 發表 查看引用來源

HB都唔會叫我吞,但係我自動自覺吞,他好appreciate架,我覺得甘,他才會等到更大的滿足
其實吞,係好開心
sorry 呀,我新黎唔識野,請問咩叫HB呢。。。?

嘩,你十分caring呀!為左令佢appreciate,你唔介意吞左佢d野~~~ :smile_o06: 介唔介意話我知係口爆,定係插插下抽出黎含住果隻呀。。。?

引用:
原帖由 花花小公子 於 2009-12-1 07:53 PM 發表 查看引用來源

不過我一定 ...
都唔係我男友叫我吞係我自己"古"聲吞左~~haha~~~
佢成日笑我吞精怪:smile_30:

引用:
原帖由 bcm 於 2009-12-1 08:19 PM 發表 查看引用來源

都唔係我男友叫我吞係我自己"古"聲吞左~~haha~~~
佢成日笑我吞精怪:smile_30:
我咁耐都無 SP 或女友有興趣玩 "吞精" ......

引用:
原帖由 szetoafk 於 2009-12-1 08:22 PM 發表 查看引用來源

My gf won't 2 :smile_27:

引用:
原帖由 little_princess 於 2009-12-1 08:12 PM 發表 查看引用來源

其實吞,係好開心
係架,其實唔只男仔,女仔吞精一樣有快感,同愛侶有種極度親密感覺:smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 szetoafk 於 2009-12-1 08:22 PM 發表 查看引用來源

咁我豬公算好彩:smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆