上一頁下一頁
發新話題

(^.^)"

收藏  |  訂閱
891  36.6k

引用:
原帖由 eric415 於 2009-9-22 01:48 AM 發表 查看引用來源
我上到酒店房等於惡夢的開始:smile_o16:
why why tell me why.............:smile_o10:

引用:
原帖由 hung14 於 2009-9-22 01:50 AM 發表 查看引用來源

點解呀...條女醉左??
條囡死魚一條:smile_o04:

我以為全部CHING 走了,剩下我一個,所以一點退房,4 點回到 HK:smile_o14:

引用:
原帖由 eric415 於 2009-9-22 01:58 AM 發表 查看引用來源
:smile_30:
我覺得我條女唔夠熱情......所以...都係.......:smile_30:

下次我都係行番條舊路先.....:smile_04:

引用:
原帖由 藍敵 於 2009-9-22 02:01 AM 發表 查看引用來源

我覺得我條女唔夠熱情......所以...都係.......:smile_30:

我果件上到room好狼......之後先知佢果日係正日生日~

引用:
原帖由 eric415 於 2009-9-22 02:01 AM 發表 查看引用來源
我以為全部CHING 走了,剩下我一個,所以一點退房,4 點回到 HK:smile_o14:
團長話喺酒店前台留咗言比所有房...中午去飲茶.....
但好似得一間房既師兄收到留言...........
佢話SEND咗個SMS比我....我去到都無胃口食嘢....坐咗陣就走...

你係邊度坐車......返皇崗定羅湖???

引用:
原帖由 hung14 於 2009-9-22 02:04 AM 發表 查看引用來源

我果件上到room好狼......之後先知佢果日係正日生日~
咁正......:smile_04:

引用:
原帖由 eric415 於 2009-9-22 01:58 AM 發表 查看引用來源
咁大擭:smile_o04: .....
又係k就好熱情,上到去死魚果d衰野:smile_o14:

引用:
原帖由 藍敵 於 2009-9-22 02:01 AM 發表 查看引用來源

系大堂見到3 個CHING,他們條囡都服務 OK,
他們搭專車去尖沙咀,他們說所有 CHING 走了,攪到我沒去SN:smile_o04:

引用:
原帖由 藍敵 於 2009-9-22 02:04 AM 發表 查看引用來源

團長話喺酒店前台留咗言比所有房...中午去飲茶.....
但好似得一間房既師兄收到留言...........
佢話SEND咗個SMS比我....我去到都無胃口食嘢....坐咗陣就走...

你係邊度坐車. ...
我番皇崗.....我電話無電,收唔到團長sms:smile_o02:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆