上一頁下一頁
發新話題

R's 8月風暴過後繼續玩~CP有錢佬團 (詳情請看第一頁)[第四版]

收藏  |  訂閱
1.5k  39.7k

引用:
原帖由 CP~WIN 於 2009-8-11 04:36 PM 發表 查看引用來源

幾手兄弟 (雷曼)就有,你幫到我咩:')
原來係專業投資者 :smile_43:

引用:
原帖由 34304 於 2009-8-11 04:44 PM 發表 查看引用來源

原來係專業投資者 :smile_43:
專業投G者~

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-8-11 04:43 PM 發表 查看引用來源
查實出左行程未姐??
個行程就係無行程 :smile_30:

引用:
原帖由 34304 於 2009-8-11 04:45 PM 發表 查看引用來源

捉TCL出黎問個究竟

引用:
原帖由 34304 於 2009-8-11 04:45 PM 發表

嘩......呢個行程又真係幾好行程下喎....一聽已經知豐富啦....哈哈

引用:
原帖由 CP~WIN 於 2009-8-11 04:50 PM 發表 查看引用來源

捉TCL出黎問個究竟
好呀

引用:
原帖由 CP~WIN 於 2009-8-11 16:08 發表 查看引用來源

uncle TCL 幾時出行程表呀?
您話去 壯陽苑韓國料理..:smile_38:...有沒其他提意?

1.地址 : 旺角彌敦道626號瓊華中心8樓
2.地址 : 旺角彌敦道601號創興廣場1樓
c) 晚 市 (下 午 5時 30分 至 零 晨 12時 ):大 人 $98, 小 童 $68;
d) 特 別 場 (晚 上 9時 至 零 晨 2時 ): 大 人 $88, 小 童 $58;
e) 宵 夜 (晚 上 11時 至 零 晨 2時 ): 大 人 $58, 小 童 $48

引用:
原帖由 TCLHK 於 2009-8-11 04:56 PM 發表 查看引用來源

您話去 壯陽苑韓國料理..:smile_38:...有沒其他提意?

1.地址 : 旺角彌敦道626號瓊華中心8樓
2.地址 : 旺角彌敦道601號創興廣場1樓
c) 晚 市 (下 午 5時 30分 至 零 晨 12時 ):大 人 $98, 小 童 $68;
d) 特 ...
肥佬又話去好景,一路睇四仔,一路食既?

引用:
原帖由 CP~WIN 於 2009-8-11 16:50 發表 查看引用來源

捉TCL出黎問個究竟
唔駛捉啦...我出黎啦..:smile_30:

引用:
原帖由 CP~WIN 於 2009-8-11 16:57 發表 查看引用來源

肥佬又話去好景,一路睇四仔,一路食既?
好呀...:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆