上一頁下一頁
發新話題

我好中意買唔同款式ge underwear ga xd有相ps唔好pm我,pm爆左!31/8更新了,多

收藏  |  訂閱
649  127.1k

引用:
原帖由 vincent.w 於 2009-8-4 07:02 AM 發表 查看引用來源
以女仔黎講算高喇!返工喇我走先:smile_o13: 妳晏啲會係度嗎?
晏就唔喺度!

引用:
原帖由 wancy322 於 2009-8-4 07:04 AM 發表 查看引用來源

晏就唔喺度!
幾點會係度呢?????

引用:
原帖由 wancy322 於 2009-8-4 07:01 AM 發表

我知我矮:')
女仔依個高度差不多 :smile_o11:

咁先Q嘛 小鳥依人 好好攬的 :smile_o05:

女仔太高男仔有壓力的 我女友都差不多176cm 我就178cm

有時出街太累企唔直的話會比佢高過我 :smile_o06:

同埋有時佢玩叫我抱佢 我都抱唔到 :smile_o16:

引用:
原帖由 vincent.w 於 2009-8-4 07:05 AM 發表 查看引用來源
幾點會係度呢?????
上就喺度,
之後夜晚先喺度

引用:
原帖由 wancy322 於 2009-8-4 07:06 AM 發表 查看引用來源

上就喺度,
之後夜晚先喺度
咁see you tonight and nice to meet you:smile_o05:

引用:
原帖由 如果有一天 於 2009-8-4 07:06 AM 發表 查看引用來源

女仔依個高度差不多 :smile_o11:

咁先Q嘛 小鳥依人 好好攬的 :smile_o05:

女仔太高男仔有壓力的 我女友都差不多176cm 我就178cm

有時出街太累企唔直的話會比佢高過我 :smile_o06:

同埋有時佢玩叫我抱佢 ...
個人小鳥依人冇用,
我個格唔小鳥依人呢

引用:
原帖由 wancy322 於 2009-8-4 07:03 AM 發表

咁又係太高配呢個身型會變左做"高瘦平"
我女友都很高 不過佢應該比樓主你多少少肉 所以望落又唔係

平唔平我覺得見人見智 樓主個種又係跟我女友差不多

我都唔鍾意太大的 岩岩好就得 :smile_o05:

引用:
原帖由 如果有一天 於 2009-8-4 07:08 AM 發表 查看引用來源

我女友都很高 不過佢應該比樓主你多少少肉 所以望落又唔係

平唔平我覺得見人見智 樓主個種又係跟我女友差不多

我都唔鍾意太大的 岩岩好就得 :smile_o05:
最弊我個心上人唔係咁諗:')

引用:
原帖由 wancy322 於 2009-8-4 07:08 AM 發表

個人小鳥依人冇用,
我個格唔小鳥依人呢
火爆型? :smile_o04:

哦 原來你住HK 仲以為你住外國 :smile_o13:

咁依件POST個件事係邊度發生的?

引用:
原帖由 如果有一天 於 2009-8-4 07:10 AM 發表 查看引用來源

火爆型? :smile_o04:

哦 原來你住HK 仲以為你住外國 :smile_o13:

咁依件POST個件事係邊度發生的?
當然喺hk啦~
我的確係火爆型xd

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆