上一頁下一頁
發新話題

老婆唔介意.......姣撚騰騰

收藏  |  訂閱
725  176.6k

引用:
原帖由 chiming1968 於 2009-8-6 01:04 PM 發表 查看引用來源

你似乎好想咁喎!
其實我同老婆都已經有多次研究過,大家都覺得好high,只差機緣巧合便會成事
c兄覺得我老婆隻西係咪好多毛呢:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 wrxgc8 於 2009-8-6 04:23 PM 發表 查看引用來源

又唔好話好多人玩過
因為仲有好多人認為只可以 "閂埋門响床上" 做, other than that 就係 "唔正常" 甚至 "變態":smile_45:
變唔變態,各人標準唔同啫!做乜都好,最緊要唔好勉強對方,大家自願開心既就自然玩得開心做得放心

引用:
原帖由 一聲笑 於 2009-8-6 05:03 PM 發表 查看引用來源

變唔變態,各人標準唔同啫!做乜都好,最緊要唔好勉強對方,大家自願開心既就自然玩得開心做得放心
言之有理!

引用:
原帖由 一聲笑 於 2009-8-6 17:03 發表 查看引用來源

呢個就梗係當然啦

我只係想講, 仲有好多人用 "道德標準" 黎衡量呢D "ABSOLUTELY PRIVATE" 事情之嘛:smile_45:

引用:
原帖由 wrxgc8 於 2009-8-7 10:08 AM 發表 查看引用來源

呢個就梗係當然啦

我只係想講, 仲有好多人用 "道德標準" 黎衡量呢D "ABSOLUTELY PRIVATE" 事情之嘛:smile_45:
絕對認同你所講 仲有好多人用"道德標準"黎衡量

引用:
原帖由 一聲笑 於 2009-8-6 03:44 PM 發表 查看引用來源
我都終於貼左老婆d西毛相出黎公諸同好
:smile_o04: 点解我見吾到嘅,放咗响邊呀:smile_o06:

阿叔話可唔可以得閒教佢多d上網既嘢,梗係得啦  一陣同佢飲完茶咪返黎玩下上網囉

引用:
原帖由 kenny9453 於 2009-8-7 10:21 AM 發表 查看引用來源

:smile_o04: 点解我見吾到嘅,放咗响邊呀:smile_o06:
等我話你知係邊啦

:smile_47: 幾時有D波波相引下我地先

D相係邊度
我都想睇下

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆