上一頁下一頁
發新話題

~~jOYJOY蛇王吹水區~~ 徵25歲以上男或女吹水真心朋友

收藏  |  訂閱
1.5k  26.9k

引用:
原帖由 joyjoyee 於 2009-7-29 01:32 發表 查看引用來源

唔好咁講啦...其實係我做緊野,所以唔係回得咁快...我個個post,若可以我都會回架^^不過係慢d
我覺得妳係好有心機 個個帖都睇返同回覆

引用:
原帖由 WingWing1203 於 2009-7-29 01:15 AM 發表 查看引用來源

咁妳鐘意做d咩多呀
其實我都唔知自己想點架...我期期都唔同...有時候就咩都玩得一餐,有時候就鍾意係屋企hea下咁...最鍾意我諗係...係屋企煮下野食,同d朋友分享下咁囉^^

引用:
原帖由 joyjoyee 於 2009-7-29 01:40 發表 查看引用來源

其實我都唔知自己想點架...我期期都唔同...有時候就咩都玩得一餐,有時候就鍾意係屋企hea下咁...最鍾意我諗係...係屋企煮下野食,同d朋友分享下咁囉^^
妳識煮返幾味架:smile_o12:

引用:
原帖由 280200 於 2009-7-29 01:21 AM 發表 查看引用來源
睇下點叫靠得住la~~~~
要求太高有時係好難做ge~~~
:smile_o08:
其實又真係幾忙,不過有時就係鍾意呢種好忙既感覺!又要做公司野,又想同你地傾偈^^
要求,我諗我唔洗佢靚仔,有錢,又或者係有安全感囉...唔知點講...總之如果要講呢個話題真係可以開個topic黎講:smile_o11:

男~~28~~高5尺8~~中等身形。希望可以做到妳朋友喇!

引用:
原帖由 不要問我是誰 於 2009-7-29 01:33 AM 發表 查看引用來源

:smile_40: 遲.. 好過冇
都係架^^ 咁你高唔高興我有覆你呀?

引用:
原帖由 joyjoyee 於 2009-7-29 01:47 發表 查看引用來源

其實又真係幾忙,不過有時就係鍾意呢種好忙既感覺!又要做公司野,又想同你地傾偈^^
要求,我諗我唔洗佢靚仔,有錢,又或者係有安全感囉...唔知點講...總之如果要講呢個話題真係可以開個topic黎講:smile_o11:
知唔知點解puppy love 咁令人難忘a???
因為多數都冇理性ge 分析同算計~~~~~

simple is the best~~~~:smile_o12:

引用:
原帖由 kinkenfong 於 2009-7-29 01:36 AM 發表 查看引用來源

你好呀...我29呀,可以做個朋友嗎?
可以^^你唔介意我大過你,做朋友真係無問題!

引用:
原帖由 WingWing1203 於 2009-7-29 01:38 AM 發表 查看引用來源

我覺得妳係好有心機 個個帖都睇返同回覆
都係架^^ 同我做朋友應該會幾開心架!

引用:
原帖由 WingWing1203 於 2009-7-29 01:44 AM 發表 查看引用來源

妳識煮返幾味架:smile_o12:
咁四送一湯,都應該無問題既....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆