上一頁下一頁
發新話題

24/10一年一度蒲俠天生日俾面派對(DISCO PARTY)~(*天字堆吹水站)

收藏  |  訂閱
798  26.0k

收工!! 返學先!!:smile_o13: :smile_o13: :smile_o13:

:smile_o07: :smile_o07: :smile_o07:

引用:
原帖由 icecoolio 於 2009-8-4 05:53 PM 發表 查看引用來源

無野做!!! 不過都唔知做乜好!!:smile_39:
係阿天屋企吹吓水,柴娃娃係cp做咩都得喇,
同威文去起雙飛lu:smile_o12:

引用:
原帖由 icecoolio 於 2009-8-4 05:54 PM 發表 查看引用來源

我寧願我比晒我話事!! 我屋企係邊個有錢邊個話事!!:smile_27:

好想快 D 搬出黎!!!:smile_13:
搬出黎好多駛費,仲煩,
你老婆落左黎就局住冇計:smile_o03:

玩得開心D啦

引用:
原帖由 石黑幸四郎 於 2009-8-4 06:05 PM 發表 查看引用來源

係阿天屋企吹吓水,柴娃娃係cp做咩都得喇,
同威文去起雙飛lu:smile_o12:
我玩完係訓唔到覺架!! 佢地訓晒得我一條友!!:smile_o11:

引用:
原帖由 石黑幸四郎 於 2009-8-4 06:10 PM 發表 查看引用來源

搬出黎好多駛費,仲煩,
你老婆落左黎就局住冇計:smile_o03:
下年應該係喇!!:smile_o06:  

我老婆好省錢架!! 不過我預計基本洗費都要成皮野!!:smile_o14:

租屋住最貴!!:smile_o16:

我看到曼克頓說每天有專車到旺角, 好像車也不貴, 有沒有人試過

引用:
原帖由 yeunglm2002 於 2009-8-5 02:09 PM 發表 查看引用來源
我看到曼克頓說每天有專車到旺角, 好像車也不貴, 有沒有人試過
無 WOR!! 知唔知幾錢??:smile_o06:

有個大告示牌放在原來招待處門口(B座下面), 週六中午我離開時匆匆留意到.

引用:
原帖由 石黑幸四郎 於 2009-8-3 09:30 PM 發表 查看引用來源
幾時有人出黎睇呀#竊聽風雲:smile_o10:
義勇群英之毒蛇風暴 (G.I. Joe: Rise of Cobra)  哩部好似好睇 D WOR!!!:smile_o10:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆