上一頁下一頁
發新話題

兩個小頑皮

收藏  |  訂閱
343  25.6k

引用:
原帖由 小豬_Wing 於 2009-7-12 09:34 PM 發表 查看引用來源

禾d都唔錯架..........:smile_o10:

一般咁啦,,你食左飯哪,今日出面好晒,你有冇出街呀~~~

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-7-12 09:37 PM 發表 查看引用來源

一般咁啦,,你食左飯哪,今日出面好晒,你有冇出街呀~~~
有呀....曬到變黑豬  跟住再變燒豬   

引用:
原帖由 小豬_Wing 於 2009-7-12 09:43 PM 發表 查看引用來源

有呀....曬到變黑豬  跟住再變燒豬http://i56.photobucket.com/albums/g181/discuss99 ...
咁米食得囉~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-7-12 09:47 PM 發表 查看引用來源

咁米食得囉~~~~~~~~~~~
點得米...:smile_o11:

引用:
原帖由 小豬_Wing 於 2009-7-12 09:49 PM 發表 查看引用來源

點得米...:smile_o11:
我話你變左燒豬食得呀~~~~~~晒懵左呀你~~~

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-7-12 09:54 PM 發表 查看引用來源

我話你變左燒豬食得呀~~~~~~晒懵左呀你~~~
禾以為田心妹會讚豬哥MAN啲tim

引用:
原帖由 小豬_Wing 於 2009-7-12 10:06 PM 發表 查看引用來源

禾以為田心妹會讚豬哥MAN啲tim
哦,~~~得得得,~~:smile_o10:
豬哥晒黑左好MAN呀~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:smile_o06: :smile_o06:

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-7-12 10:08 PM 發表 查看引用來源

哦,~~~得得得,~~:smile_o10:
豬哥晒黑左好MAN呀~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:smile_o06: :smile_o06:
要禾叫先咁講...係咪真架  

引用:
原帖由 小豬_Wing 於 2009-7-12 10:14 PM 發表 查看引用來源

要禾叫先咁講...係咪真架  
真咖真咖~~~豬哥真係好man咖~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-7-12 10:18 PM 發表 查看引用來源

真咖真咖~~~豬哥真係好man咖~~~~~~~~~~
咁就算妳喇.....:smile_o13:

強人是禾...能飛天遁地...其實你了不起...假使你永不說不能做到...
強人是禾...能頂天立地...如敗倒...再掙起...永沒言死...才是活著的真理...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆