上一頁下一頁
發新話題

【夜遊館】~徵一班鍾意傾計既男/女性朋友~(part 35)

收藏  |  訂閱
1.5k  28.8k

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 1/7/2009 03:18 發表 查看引用來源
:smile_o01:我聽日去唱lunch k...唔洗甘早訓呢
你地d ol 就話放假啫~~~:smile_o02:

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-7-1 03:19 AM 發表 查看引用來源
唔好提..輸左我幾舊水:smile_o08::smile_o08::smile_o08::smile_o08:
上次小雀都叫左你請我地食早餐啦:smile_o01:

:smile_o11:又唔好甘講....我都係打雜
引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-7-1 03:20 AM 發表 查看引用來源
你地d ol 就話放假啫~~~:smile_o02:

我大嫂生日...旺到我血都嘔埋..12章仲要包佢條腸粉自摸:smile_o08:
引用:
原帖由 yy5594 於 2009-7-1 03:20 AM 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 yy5594 於 1/7/2009 03:20 發表 查看引用來源
所以今次咪輸俾你睇囉~~~:smile_o01:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-7-1 03:15 AM 發表 查看引用來源
咁嚴重~~:smile_o04:
唔嚴重 .....   而家轉左食中成藥.     唔駛煲, park 2 粒藥. 比食快餐中要快.

:smile_o03:你地好衰架...安慰我幾下都好呀
引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-7-1 03:23 AM 發表 查看引用來源
所以今次咪輸俾你睇囉~~~:smile_o01:

我明,,我而家食d中藥..都係沖水既粉...仲快過打針:smile_o10:
引用:
原帖由 zest1818 於 2009-7-1 03:23 AM 發表 查看引用來源

唔嚴重 .....   而家轉左食中成藥.     唔駛煲, park 2 粒藥. 比食快餐中要快.

引用:
原帖由 zest1818 於 1/7/2009 03:23 發表 查看引用來源

不如拍針..快好d 架~~~:smile_o01:

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 1/7/2009 03:23 發表 查看引用來源
:smile_o03:你地好衰架...安慰我幾下都好呀
咁你下次咪唔好打囉~~~:smile_o01: 咁咪唔水輸囉~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆