上一頁下一頁
發新話題

《老劍馬經》@ 暑期藏寳馬

收藏  |  訂閱
3.3k  158.5k

二手強隻魅力知心兩朝都係倉主親主踱步, 緊張程度可想而知, 一出就要留意.

王大師係劈炮或是被裁就不得而知, 可以不需要知, 肥佬黎要縮皮係人都會知, 兩位作者係最高薪者消失就可想而知.

以王大師既哥你, 無理由要為區區比報紙費貴一倍半的收費而買料, 佢買料係最平宜到好便宜, 我相信佢設有教室, 有直播, 有講解晨操況態, 都係為著保持人到老時(王大師年近八十)記憶會衰退而作出這選擇, 只有常用腦, 不比佢停,  正是有首詩一樣:

禪門澹泊無心地,

世事生疎欲面墻.

其實如果我有時間我都會想參加直播教室, 不過又怕自己口快心直, 在課室提出問題時都令別人好尷尬, 會影響別人上課情緒與及心情.  

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-7-28 10:53 AM 發表 查看引用來源
二手強隻魅力知心兩朝都係倉主親主踱步, 緊張程度可想而知, 一出就要留意.
我做助教:071::071::096:

係兩耳婆個仔都會知, 因應潮水論, 下季初呢條老人家應無咁勇猛, 又要顧住條舊伙記, 又要同講馬佬個仔從新磨合, 照睇都有排磨, 睇落都幾危, 近年又要掛住個私生女, 心情不佳都可以理解.  

附件

我始終都唔明那兩條新官資料, 馬會幾時有得上架?

附件

呢隻得其康唔洗問阿貴都知道係好野,  如果佢以49分超昏迷著數評分報谷16, 好難有馬夠佢跑, 下季保守估計2W在手. 最好都係唔好揾條仆街仔上馬咁惹飛,水手係第一首選.  不過試過環保動力與紅海威關係, 比呢條仆街仔上都唔拘.

附件

呢條肥仔今次就無彈到田太, 因為田太有馬贏, 不過就讚到川河尊駒好似天上有地下毛咁款. 我都覺得呢隻野都係好野, 唔入條菜處可能同菜條過氣菜婆有關, 有可能由於川河勁駒一樣由菜婆引入, 所以唔益條老菜. 不過老菜好似事先知道咁款, 叫亞拉上左幾課後即時推莊, 主席既老婆. 原來都係分散投資呢條屎橋, 認真孭到應哂, 係馬場內有誰會係忠, 有誰會係奸, 根本上忠奸本為錢.

附件

華哥對小妹的評價準到無倫, 事先有聲明, 唔係事後孔明. 所以那些事後孔明又點會感激率會高.
所以那些講馬佬又點及得上華哥既文章.

附件

馬會認真慢幾拍, 好似新官有上架, 比較方便去跟進馬匹, 唔洗隻隻去抄, 認真好唔方便架!

呢隻好野下季必定會建功, 2W在手係無走雞. 吹蕭同老苗關係都幾密切.

附件

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆