上一頁下一頁
發新話題

※守護甜心《延續》篇の愛比蜜桃甜(陸)※§樓主-影月§

收藏  |  訂閱
5.0k  113.1k

引用:
原帖由 影月火百合 於 2009-5-18 02:02 PM 發表 查看引用來源

咁又係, 貓仔真識體諒小影啦,
有時有d朋友就唔會體諒小影,
只係識講點解成日都唔回覆.
真係激到你死.
好彩唔關我事
我最多都係發通緝令:097: :097:

引用:
原帖由 chris0213 於 2009-5-18 01:58 PM 發表 查看引用來源

有好多野都好中意ga wo:027:
例如 資料搜集咁喇 :097: :097:
咁chris咪搜集左好多資料囉. :096:

引用:
原帖由 chris0213 於 2009-5-18 02:04 PM 發表 查看引用來源

好彩唔關我事
我最多都係發通緝令:097: :097:
:096: chris都唔係成日on到msn,
chris開工唔方便ma.

引用:
原帖由 影月火百合 於 2009-5-18 02:03 PM 發表 查看引用來源

cat
貓仔都有開post架,
你可以入去貓仔既post搵佢架.:096:

http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=7784888&page=280#pid116037794
係呀.
咁我有時間都去行下啦

引用:
原帖由 catagnisb 於 2009-5-18 01:57 PM 發表 查看引用來源

咁難得你話....要陪下我.......
但我要出街整野喔...好高興識到你丫貓貓...病就記得抖多d啦知嘛
下次見你唔要係一隻病貓黎架:122:

要落tw整野丫~~所以chris  小影..  貓貓再見:122:

引用:
原帖由 影月火百合 於 2009-5-18 02:04 PM 發表 查看引用來源

咁chris咪搜集左好多資料囉. :096:
仲未夠ga 我仲要多0的多0的:097:

引用:
原帖由 catcat629 於 2009-5-18 02:06 PM 發表 查看引用來源

但我要出街整野喔...好高興識到你丫貓貓...病就記得抖多d啦知嘛
下次見你唔要係一隻病貓黎架:122:
好啦, 你去做野啦.

下次睇下有冇咁好彩見到你啦.886

引用:
原帖由 影月火百合 於 2009-5-18 02:05 PM 發表 查看引用來源

:096: chris都唔係成日on到msn,
chris開工唔方便ma.
真係想出部i-phone
係用黎......:027: :027:

引用:
原帖由 catcat629 於 2009-5-18 02:07 PM 發表 查看引用來源
要落tw整野丫~~所以chris  小影..  貓貓再見:122:
bye 貓貓

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆