上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#27 - 當年今日

收藏  |  訂閱
3.2k  31.5k

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-6-14 22:41 發表 查看引用來源

應該會
不過會唔會好寒涼?
加細片薑一齊榨汁,冇咁寒

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-6-14 04:16 PM 發表 查看引用來源

男人越老越有魅力
George Clooney真係型到呢…

女人就...點keep都無用
有邊個女人可以57歲仲係有吸引力,令到男人有衝動?
唔係囉!米雪現在都唔差啊!

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2018-6-15 07:33 AM 發表 查看引用來源

唔知各位師兄,係咪噚晚都有睇波呢?大家有無預測吓賽果呢?你哋嘅心水又係邊對呢?
我有睇頭場俄羅斯對沙地贏5:0。主場真係勁啲。

真心問句,女人可以接受男人睇波夜返嗎?
會唔會諗,世界盃屋企睇都得啦,做咩要出街先?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-6-15 10:59 AM 發表 查看引用來源
夜返點解會有問題?佢做左我老公,即使有幸做人老豆,都唔代表會完全無左自我架
部份興趣絕對可以保留

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-6-15 10:59 AM 發表 查看引用來源
出街睇有一種出街feel呀:smile_40:
師兄,邊度有免費波睇,又多女架:smile_40:

引用:

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2018-6-14 07:40 PM 發表 查看引用來源
我想問⋯⋯⋯⋯
點解男嘅去溝女玩女食女就係男人天性,人之常情
女嘅去蒲去識男仔搵sp就係免費雞?

利申:冇蒲過冇溝仔冇sp
:smile_o02: 唔好再pm我啦 ...
師妹,有時我地行街,路邊有丐幫弟子,我地唔可能理解,佢有手有腳,正正常常,但就係唔可以好好做人架.
佢臭亨亨,係佢既事,佢既世界,佢覺得佢好正.
咁既然唔同層次,我地就唔好理太多了.
以前我曾為閒人而動氣,我朋友都教,我要明白,只需緊張值得關心既人,閑人,應該連上心既資格都沒有.

脷伸:我有被人PM架下,如果唔係男人扮,應該索架.:smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 degree06 於 2018-6-15 11:04 AM 發表 查看引用來源
玩野咩6度兄,去酒吧睇已經多女又多酒啦.
不如問句,點樣攬到女啦,梗係買中左贏,跟手個靚女捧邊隊就企邊便啦:smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2018-6-15 11:03 AM 發表 查看引用來源

夜返點解會有問題?佢做左我老公,即使有幸做人老豆,都唔代表會完全無左自我架
部份興趣絕對可以保留
絕對認同

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆