上一頁下一頁
發新話題

大家會唔會鐘意咗自己SL/SP ?

收藏  |  訂閱
3.0k  50.6k

引用:
原帖由 superchoco 於 2011-10-17 03:51 PM 發表 查看引用來源

你係米唔去呀而家:smile_22: :smile_22: :smile_45: :smile_30:
係呀:smile_13: ,你來咩:smile_45: ?

引用:
原帖由 煙花易冷 於 2011-10-17 04:18 PM 發表 查看引用來源
23/OCT 網罪
時間:下午4:00 (暫定)
地點: 北角 (暫定)

人腳: 我, 喵b, 死命仔 (3缺1吖, 陰公) :smile_42: :smile_42:  
may go: jimmy, 紅蛙
唔多go: guyguy, 77, dada, 野豬

仲有無人join 呢 ?? :smile_3 ...
我好坦白, 因為我仲係慳緊錢還 , 所以未計落枱打麻雀要用二百.. 其實係極限..
所以落場輸多過一百真係唔打啦.. 同埋最怕係唔知打幾大, 無理由拖數架:smile_o03:
好似輸打 win 要.. 我覺得唔好意思

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2011-10-17 04:45 PM 發表

我好坦白, 因為我仲係慳緊錢還 , 所以未計落枱打麻雀要用二百.. 其實係極限..
所以落場輸多過一百真係唔打啦.. 同埋最怕係唔知打幾大, 無理由拖數架:smile_o03:
知道架啦:smile_44:
我搵緊d地方
睇下有無得再平d, 但要就腳吖, e.g 近地鐵
會打好細, 我計下數先 :smile_40:

引用:
原帖由 煙花易冷 於 2011-10-17 04:53 PM 發表 查看引用來源

知道架啦:smile_44:
我搵緊d地方
睇下有無得再平d, 但要就腳吖, e.g 近地鐵
會打好細, 我計下數先 :smile_40:
:smile_o03:  我感動一下先
:smile_o09:  可愛女人... :smile_o11:

3番起胡, 打全沖
番>自摸, 出沖
3 > $1 , 2
4 > $2 , 4
5 > $3 , 6
6> $4 , 8
7> $6 , 12
8 > $8 , 16
9 > $12 , 24
10 >$16 , 32

咁樣ok嗎 ?? :smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2011-10-17 04:59 PM 發表 查看引用來源

:smile_o03:  我感動一下先
:smile_o09:  可愛女人... :smile_o11:
:smile_o05: 咁又唔駛
志在聯誼下姐:smile_o06:

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2011-10-17 04:45 PM 發表 查看引用來源

講錢傷感情

打掌上壓喇:smile_30:

其實我諗緊, 想駛得少又玩得耐
不如燒野食:smile_44: :smile_30:

引用:
原帖由 superchoco 於 2011-10-17 05:10 PM 發表 查看引用來源
其實我諗緊, 想駛得少又玩得耐
不如燒野食:smile_44: :smile_30:
你到嘅話又有咩所謂:smile_o06: :smile_o06:
改左唔到你死10次都唔掂 :smile_o02: :smile_o02:

引用:
原帖由 煙花易冷 於 2011-10-17 05:21 PM 發表 查看引用來源

你到嘅話又有咩所謂:smile_o06: :smile_o06:
改左唔到你死10次都唔掂 :smile_o02: :smile_o02:
我見占總考慮錢既問題咋嘛:smile_39:  我都講左我盡量....:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆