上一頁下一頁
發新話題

.

收藏  |  訂閱
3.0k  369.8k

引用:
原帖由 leekwan4842001 於 2010-11-6 11:53 PM 發表 查看引用來源

sorsor我要見到你
我五問

哈哈, 咁咪唔好再問

引用:
原帖由 viviyyu 於 2010-11-7 01:00 AM 發表 查看引用來源

睇漏左妳個REPLY
好多男人中意偷影架...
妳吾怕佢影妳, 咪早D到囉

我通常同FD一齊去
同埋買得既人, 通常都系怕怕醜醜既人多
佢仲京過妳
唔緊要啦XD
我怕阿 :smile_o04:

下, 你啲FD知你..............
其實我唔知點開POST-_-

引用:
原帖由 rahxephon 於 2010-11-7 12:00 PM 發表 查看引用來源
我返左黎lu~
Kenn豬豬有冇掛住我丫:smile_o05:

你去左邊黎 :smile_o04:
冇 :smile_o09:

引用:
原帖由 bbkenn'v' 於 2010-11-7 01:56 PM 發表 查看引用來源

你去左邊黎 :smile_o04:
冇 :smile_o09:
上左mainland丫~
你MSN搵我都吾知道~:smile_o09:

引用:
原帖由 rahxephon 於 2010-11-7 02:20 PM 發表 查看引用來源

上左mainland丫~
你MSN搵我都吾知道~:smile_o09:
你係咪SMS過黎阿琴日?

引用:
原帖由 bbkenn'v' 於 2010-11-7 02:30 PM 發表 查看引用來源

你係咪SMS過黎阿琴日?
係丫~我講錯野嗎:smile_27:

引用:
原帖由 rahxephon 於 2010-11-7 02:32 PM 發表 查看引用來源

係丫~我講錯野嗎:smile_27:
唔係阿, 你好似係SEND EMAIL定唔知咩, 總知唔係真係SMS咁樣, 我打返比你, 你又唔聽我電話, 我又開唔到你個SMS-_-

引用:
原帖由 bbkenn'v' 於 2010-11-7 02:35 PM 發表

唔係阿, 你好似係SEND EMAIL定唔知咩, 總知唔係真係SMS咁樣, 我打返比你, 你又唔聽我電話, 我又開唔到你個SMS-_-
我係mainland收吾到電話`今日先check到老闆打左好多搵我......
我用iphone send,但之前的朋友都收到,可能是不在HK的問題~
3字頭那個是你?

引用:
原帖由 rahxephon 於 2010-11-7 02:40 PM 發表 查看引用來源

我係mainland收吾到電話`今日先check到老闆打左好多搵我......
我用iphone send,但之前的朋友都收到,可能是不在HK的問題~
3字頭那個是你?
:smile_o08:  唔知, 係阿, 我以為你唔聽133電話所以禁左1357打比你~~

引用:
原帖由 bbkenn'v' 於 2010-11-7 02:47 PM 發表 查看引用來源

:smile_o08:  唔知, 係阿, 我以為你唔聽133電話所以禁左1357打比你~~
是旦啦~我出街街啦~see you later~比個goodbye kiss:smile_o09:
(要不要一齊行街街?食下飯,睇下野.....仲可以........:smile_o05:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆