上一頁下一頁
發新話題

充滿愛心人妻

收藏  |  訂閱
2.9k  135.5k

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-12-7 12:07 發表 查看引用來源

試下冇妨!😉
好勉強咁🤭

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2021-12-7 12:09 發表 查看引用來源
好勉強咁🤭
唔勉強!好想屌先啱!😉倫嫂對波有幾大?

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2021-12-7 12:05 發表 查看引用來源
倫嫂佔左2樣,純情加大波🤭
純情即是蠢西,大波就即是墮lin
講真話,波大就一定墮,唔好抱有期待🤭纯情就即是唔會主動配合變姿勢,你推佢先郁一郁,又唔會叫你大力屌,好西痕好想要😅

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-12-7 12:07 發表 查看引用來源

試下冇妨!😉
ed 說話就真啦

只要唔係難度高, 只要唔係醜到一個點, 只要有得食...................
一定食左先, keep唔keep或者會食幾多次就後話了

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2021-12-7 12:12 發表 查看引用來源
講真話,波大就一定墮,唔好抱有期待🤭纯情就即是唔會主動配合變姿勢,你推佢先郁一郁,又唔會叫你大力屌,好西痕好想要😅
ed 另有市場, 市場咁大, 各走唔同西路

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-12-7 12:11 發表 查看引用來源
唔勉強!好想屌先啱!😉倫嫂對波有幾大?
37c大波正常乳云但云唔黑,可能唔多比外人啜,所以顏色OK
陰唇唔會黑牛肺,都係可能冇乜其他男人屌過同啜佢2塊西唇,但毛髮雜亂又唔修剪,會令人唔開胃

引用:
原帖由 3P2Q 於 2021-12-7 12:13 發表 查看引用來源

ed 說話就真啦

只要唔係難度高, 只要唔係醜到一個點, 只要有得食...................
一定食左先, keep唔keep或者會食幾多次就後話了
3p兄高手食唔少,keep唔keep都係好講大家互動到幾多,倫嫂呢d為1次起3次止,好正常

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2021-12-7 12:19 發表 查看引用來源
3p兄高手食唔少,keep唔keep都係好講大家互動到幾多,倫嫂呢d為1次起3次止,好正常
佢唔比影,比影的話就一定會想放上來睇評價

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2021-12-7 12:16 發表 查看引用來源
37c大波正常乳云但云唔黑,可能唔多比外人啜,所以顏色OK
陰唇唔會黑牛肺,都係可能冇乜其他男人屌過同啜佢2塊西唇,但毛髮雜亂又唔修剪,會令人唔開胃 ...
食得普通c9, 唔會理會整齊與否,

仲有去到睇毛毛階段, 亦唔會理會咁多, 奶左插左先算......

引用:
原帖由 3P2Q 於 2021-12-7 12:21 發表 查看引用來源

食得普通c9, 唔會理會整齊與否,

仲有去到睇毛毛階段, 亦唔會理會咁多, 奶左插左先算......
百份百係食左先講,屌左至爽

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆