上一頁下一頁
發新話題

《老劍馬經》@ 暑期藏寳馬

收藏  |  訂閱
3.3k  158.5k

又收走地大i

不出所料, 吳寶藏倉主一定要優先試馬. 魅力知心還親自上馬踱. 銘記心中都機場踱.

唔拍埋都唔係好覺, 一拍埋以下巴比較便知誰勝誰負, 尾運係無得騙人. 所以當權者一定唔好係平民出身, 會變成貪錢.

附件

又有走地及破旦:096::096::071::071:

有馬友問及馬主們同馬主們是否有對撼, 唔係無, 係好少有. 因為今天的我, 明日的你, 輪流上台表演, 馬主們想要有回報, 先要交些少入場費.
馬主係與全世界馬迷對撼就周不時有, 日日都有發生. 所以要係馬場揾餐餸, 一定要讀熟賠率的變化, 唔係一味靠睇晨操, 如果呢條友仔一早能夠係床上操一操他奶奶的, 此人多數係能人, 因為人係可以騙人, 但賠率永無騙人.

為甚麼同門好似咁多人唔滿意華哥咁款, 皆因佢既步隊唔少, 又喜歡玩評分, 認真吹佢唔脹.

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-7-27 09:01 PM 發表 查看引用來源
為甚麼同門好似咁多人唔滿意華哥咁款, 皆因佢既步隊唔少, 又喜歡玩評分, 認真吹佢唔脹.
起碼老霍聽哂佢話!

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-7-27 11:02 PM 發表 查看引用來源

起碼老霍聽哂佢話!
好似係梁霍練馬師合體咁款.

附件

梁霍其實都似兩位一體, 連贏馬後動作都一致, 兩人認真係推心致腹. 老霍贏爪皇烈焰(73分)後咁興奮是否意味爪皇以後好難再在同程建功, 要係14田發展. 現時梁霍薛都係三位一體, 皆因余副練條舊老契第一次贏馬時爆冷就係得華哥關照, 翠楓62倍爆冷開齋, 直頭係恩人咁既款. 所以華步隊係南非幫起左一定作用, 皆因步隊成員人數眾多, 幾十人以上, 唔係話發揮唔到作用. 是否係同門睇中釘就唔知.

附件

反cup成功!主隊3个紅左🤣🤣😂😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆