上一頁下一頁
發新話題

關於SL嘅資格 II P1#1, 2, 4 p72 update P133 #1986 涅槃重生嘅火鳳凰

收藏  |  訂閱
2.5k  53.5k

引用:
原帖由 飛機思 於 2015-2-11 02:01 PM 發表 查看引用來源

師姐係咪,靜係嚮我鋪share過呢啲情感experience咋??

如果係,我覺得引版未免太過恐怖。如果嗰個先生安慰你而從未係此鋪留言,自己小心啲。。

http://n2.hk/d/images/r10/mobil ...
多謝c姐關心提醒 :"一陣又俾人話" 係因為尋日隔離鋪個y小姐 , 大家誤以為係我 , 一堆pm 就認定左我係個個執著同咩都係灰色的y小姐所以我話唔好講得咁灰 , 唔係一陣又被誤會.

引用:
原帖由 YanD2012 於 2015-2-11 02:15 PM 發表 查看引用來源

多謝c姐關心提醒 :"一陣又俾人話" 係因為尋日隔離鋪個y小姐 , 大家誤以為係我 , 一堆pm 就認定左我係個個執著同咩都係灰色的y小姐所以我話唔好講得咁灰 , 唔係一陣又被誤會.
我知,就係因為好似3P兄講咁,我地表露得越多,比有心之人去準備。

我諗,近期私下或安慰或傾述過開解過你嘅某位師兄就係。

引用:
原帖由 3P2Q 於 2015-2-11 02:11 PM 發表 查看引用來源

就算在版面, 小姐們都要小心D........
你地表達得越多, 就會越多位比人去準備:smile_44:
我都突然驚覺呢個情況。

原來好多對偷窺的眼默默監視住,好可怕。

引用:
原帖由 飛機思 於 2015-2-11 02:09 PM 發表 查看引用來源

嗯嗯嗯。

但,一杯酒,真的能給所要的溫暖嗎?

我真係一杯起, 兩杯止, 我唔會劈到醉晒
當然不是所有的溫暖 -- 但很奇怪, 今次的事 我遇上酒, 我感覺到的是酒的安慰
就正正不是所有的溫暖 , 只是一陣子 / 一晚的安睡溫暖 , 所以我話酒不會騙人

引用:
原帖由 飛機思 於 2015-2-11 02:23 PM 發表 查看引用來源

我都突然驚覺呢個情況。

係呀 ! 虎視擔擔.. 所以我尋日收到一大堆pm 都覺得好奇怪
有好多無在此鋪留言 , 但有留意我的事
我明明已經係匿埋係思的引板之下, 就是不想給發現
一日又咁多個留言係思的鋪頭 , 又點會可以咁仔細留意我呢個 灰 人的留言 ?
但原來呢度好多呢d人

引用:
原帖由 飛機思 於 2015-2-11 02:23 PM 發表 查看引用來源

我都突然驚覺呢個情況。

太多人別有用心

同埋蓄心積累

引用:
原帖由 飛機思 於 2015-2-11 02:22 PM 發表 查看引用來源

我知,就係因為好似3P兄講咁,我地表露得越多,比有心之人去準備。

我諗,近期私下或安慰或傾述過開解過你嘅某位師兄就係。

就係 邊個 ???? 有巧多喎 .///

引用:
原帖由 YanD2012 於 2015-2-11 02:29 PM 發表 查看引用來源

:smile_o03::smile_o03:巧驚呀 !

引用:
原帖由 YanD2012 於 2015-2-11 02:32 PM 發表 查看引用來源

:smile_o03::smile_o03:巧驚呀 !
唔好喊, 過黎叔叔E邊:smile_o01::smile_o01::smile_o01:

引用:
原帖由 YanD2012 於 2015-2-11 02:29 PM 發表 查看引用來源

我呀~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆