上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#22

收藏  |  訂閱
3.0k  38.5k

引用:
原帖由 degree06 於 2018-2-4 12:45 AM 發表 查看引用來源
:smile_40:女兒身,男兒心,hha
唔知好事定壞事🙈

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-2-4 12:46 AM 發表 查看引用來源

其實男人,係會介意D,但又可以講句,如果女人會做D野,男人就好似小孩咁,無事囉~~~~
咁男人女人都鍾意人氹,我都有補鑊既,不過唔係自己經歷過,我都無諗過竟然會唔記得另一半既生日

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2018-2-4 01:12 AM 發表 查看引用來源

咁男人女人都鍾意人氹,我都有補鑊既,不過唔係自己經歷過,我都無諗過竟然會唔記得另一半既生日
所以我從來只重視雙方既日子.對於人為既我相對唔太理,即聖誕,情人節果D,我好怕人做我做既感覺.明明我同情人有自己既紀念日,又有生日.搞個情人節出黎,商業社會下做場大龍鳳,即唔係唔浪漫既,我唔太慣遮.可能我老土,但我只重視同對方兩人獨一無二既日子.即好似黎緊既情人節,我會唔會送花?唔會,我會唔會咩野BOOK位係餐廳食野,唔會.我就好似古天樂一樣,我日日做都得,就係唔想柴娃娃,花既意思,我只記1,11,同99枝算,點解?其他買唔起嘛............HAHA

引用:
原帖由 degree06 於 2018-2-4 12:28 AM 發表 查看引用來源

今晚父親朋友請吃飯,我飲左杯紅酒,好耐無飲酒了:smile_40:
飲得盡興d

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-2-4 12:44 AM 發表 查看引用來源

我想問句,女士想要什麼樣的生日?
我明,妳地可能會講:我唔係要你地男人做咩,有心就得.
呢句好矛,有心,咩叫有心先,我有心左,但可能妳地會認為唔夠誠意.需知真係男女大不同.
咁女人,可以具體講下,男做D咩,女人就 ...
我今年生日,人地個老公一早預備好生日圖文msg,答正12點send,仲主動約我慶祝生日,我覺得好開心。
去到嗰日,出到去,佢冇諗過同我食咩,仲係咁問我想食咩,唔知我想食咩,我好嬲咁是旦衝左入一間餐廳坐底,真係反眼反到上太空。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-2-4 12:40 AM 發表 查看引用來源

當然唔係,HAHA....只係見到件美國隊長,堅型.HAHA.........
最抵死係,佢有個盾,係背包黎.真係娘得黎如果夠型又好鬼OLD SCHOOL FEEL,好搞鬼.
快買,show比我地睇下

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2018-2-4 02:36 AM 發表 查看引用來源

我今年生日,人地個老公一早預備好生日圖文msg,答正12點send,仲主動約我慶祝生日,我覺得好開心。
去到嗰日,出到去,佢冇諗過同我食咩,仲係咁問我想食咩,唔知我想食咩,我好嬲咁是旦衝左入一間餐廳坐底,真 ...
死火,我完全入唔到腦,只係睇到2個男人,都係負責令妳反白眼,只係一個用激,一個用爽,哈哈……但上到太空,又好不得了喎

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2018-2-4 02:36 AM 發表 查看引用來源

快買,show比我地睇下
呢d衫,有型就好睇,唔型就好笑,一線之差,就係差左被人笑到痴線。

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2018-2-3 12:43 PM 發表 查看引用來源

係,72小時無msg,當你說是生日,他才如夢初醒。另外一個case,我連說都無說,game over.我想他直接到現在都唔知我點解飛佢
早上好, 那你一定會早早飛我了,因我真的記不太太,情人的生日,有時自己的生日都會忘記,哈哈

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-2-4 09:31 AM 發表 查看引用來源

死火,我完全入唔到腦,只係睇到2個男人,都係負責令妳反白眼,只係一個用激,一個用爽,哈哈……但上到太空,又好不得了喎
我都有同感,以為一個老公可以先冧完你再好快激番你!??? 😂😂😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆