上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#15 --- <青蔥歲月續>

收藏  |  訂閱
3.0k  38.9k

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-6-27 04:27 PM 發表 查看引用來源

我最大理想是去跑渣打,但一年推一年,都已經推咗十多年,如果下年去跑,分分鐘跑跑下會瓜老襯。😰😰😰
HAHA......全馬嗎?講真,半馬都唔野少.
有無10公里,不如10公里先啦.
但落場跑街係攰好多的,絕不簡單.師兄唔好亂黎.
每年講受傷,休克,抽筋人士數字我睇完都會諗,佢地落得場應該有練有跑開,都咁樣.自己都係唔好亂黎,量力而為好.

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-6-27 04:14 PM 發表 查看引用來源

小白臉我麻麻,我鍾意陽光男
咦...我近來常見陽光啊!XD

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2017-6-27 03:57 PM 發表 查看引用來源

請問點解?
買一送一嘛

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-6-27 04:16 PM 發表 查看引用來源

有好多。不過多數要搭船去喎…

點解要去到咁偏僻?
我記得細個去半月灣,一高興就除剩條底褲去游水,在碼頭跳水時,經常一入水就要去執住條底褲。XD

又記得16、7歲時,去大清游水,見過有位姐姐上返水時,那是多麼的震撼,因為佢一邊波走咗出嚟,睇到我目不轉睛呆了去看啊!

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-6-27 04:38 PM 發表 查看引用來源

我都諗唔關事,但女人行到咁又的確唔好睇
係好核突囉!但其實可能連佢自己都不知道。

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-6-27 04:56 PM 發表 查看引用來源
又記得16、7歲時,去大清游水,見過有位姐姐上返水時,那是多麼的震撼,因為佢一邊波走咗出嚟,睇到我目不轉睛呆了去看啊!
師兄有無衝過去搵手幫佢遮住??哈哈

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-6-27 04:08 PM 發表 查看引用來源

加埋單車就鐵人賽…哈哈。
HAHA,咁又唔會.單車興趣不大呢.
而且游水對身體好嘛.

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-6-27 04:47 PM 發表 查看引用來源

HAHA......全馬嗎?講真,半馬都唔野少.
有無10公里,不如10公里先啦.
但落場跑街係攰好多的,絕不簡單.師兄唔好亂黎.
每年講受傷,休克,抽筋人士數字我睇完都會諗,佢地落得場應該有練有跑開,都咁樣.自己都係 ...
如果要去跑,以前會想跑半馬,依家最多跑十公里,如果真係要去跑,我相信要用幾個月時間去操囉!但人越大膽越小,我相信現在得個講字囉!但以為堅想跑,半馬一定跑得哂,當然唔計名次啦!

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-6-27 04:56 PM 發表 查看引用來源
又會咁好彩既
換轉依家有個大媽一邊走左出黎,會唔會睇到你目不轉睛呆了去看

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆