上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 29

收藏  |  訂閱
2.4k  48.2k

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-12-31 12:05 PM 發表 查看引用來源

昨晚六合彩又開12呀
12號...我買左十幾年了

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-12-31 12:14 PM 發表 查看引用來源

還是這樣......昨晚急趕上了廣州........今早才回.......沒有時間應付情緒........今晚又要連走三場............沒完沒了..........
你都好忙碌喎, 今晚走三場...又係果D名人元旦飯局呀 :smile_46:

多謝各位ching既祝福!!

高總, 追返post見你又遇到打劫, 人在異地真係要加倍小心, 祝你新的一年衰氣走晒, 好事接踵而來啦. (有時間過黎食飯,飲酒啦:smile_38

巨兄, 真係好邪呀, 真係連續兩期12:smile_27:
下期開1, 後期開15:smile_44:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-12-31 12:26 PM 發表 查看引用來源

12號...我買左十幾年了
我大日子係舊曆十二月十二日, 星期一心血來潮好想買特碼12號, 諗住星期二放工叫我老婆阿媽買, 點知我大佬過左黎深圳搵我, 返到去見到佢我又唔記得左打電話, 我大佬好日都唔過黎, 真係整定 昨晚又係開12...連續2期...12-12:smile_27::')

多謝咁多師兄比既意見

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-12-31 12:28 PM 發表 查看引用來源

你都好忙碌喎, 今晚走三場...又係果D名人元旦飯局呀 :smile_46:
年尾通常都是這樣........

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-12-30 10:25 AM 發表 查看引用來源

師兄~你同佢一起已半年~佢個人係咪貪錢你應該清楚~過年要好多錢攞返去???幾萬牙???佢都吾會同屋企人講話出黎做~最多咪講做份sales~如果係咁~又可以攞到幾多錢返去呢~究竟佢係咪真係因為 ...
佢5算貪....差不多所有供比家人

引用:
原帖由 temp4321 於 2010-12-31 12:43 PM 發表 查看引用來源
多謝各位ching既祝福!!

高總, 追返post見你又遇到打劫, 人在異地真係要加倍小心, 祝你新的一年衰氣走晒, 好事接踵而來啦. (有時間過黎食飯,飲酒啦:smile_38

巨兄, 真係好邪呀, 真係連續兩期12:smile_27:
下 ...
大家咁話......我都祝你三年抱兩.......恩愛如惜.........
到時跟你和寶寶.......老地方...........舉杯再重聚...............

引用:
原帖由 temp4321 於 2010-12-31 12:48 PM 發表 查看引用來源

我大日子係舊曆十二月十二日, 星期一心血來潮好想買特碼12號, 諗住星期二放工叫我老婆阿媽買, 點知我大佬過左黎深圳搵我, 返到去見到佢我又唔記得左打電話, 我大佬好日都唔過黎, 真係整定 昨晚又係開12...連續2期 ...
哈哈.......愛情得意嘛............

引用:
原帖由 temp4321 於 2010-12-31 12:48 PM 發表 查看引用來源

我大日子係舊曆十二月十二日, 星期一心血來潮好想買特碼12號, 諗住星期二放工叫我老婆阿媽買, 點知我大佬過左黎深圳搵我, 返到去見到佢我又唔記得左打電話, 我大佬好日都唔過黎, 真係整定 昨晚又係開12...連續2期 ...
恭喜晒師兄...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆