上一頁下一頁
發新話題

《老劍馬經》@ 暑期藏寳馬

收藏  |  訂閱
3.3k  158.5k

白头賀揾件港姐二姐!

澳洲籍練馬師賀賢,已喺澳洲墨爾本迎娶09年港姐亞軍李姿敏(Germaine),一對新人會喺8月19日回港擺酒。賀賢剛季勝出37場及收咗外號火車潘嘅當紅見習生潘明輝為徒,依家又娶埋港姐,堅係人生勝利組代表。

庫存新開倉已有卅几隻馬、会否同南非菜有緊密关系、起碼深知阿菜操練同部署手法!

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-7-25 08:49 AM 發表 查看引用來源
庫存新開倉已有卅几隻馬、会否同南非菜有緊密关系、起碼深知阿菜操練同部署手法!
呢位新星根本上係翻版菜, 條舊菜又要同伍仔從新磨合, 退步一定有, 正正係潮水論. 根本上係分散投資最好的一個方法.

馬會認真識做,留番一些空間比傳媒去報導羅麥既情況.所以佢哋資料還未上架, 認真體貼入微.

附件

瞬眼之間重以為係日本吹氣娃娃, 每月化費在面上批盪費都唔少野.割小腸事少, 割親條香腸就事大.

附件

伍大師突然為ON寫文章, 好似夾啱個仔轉飯鑊, 側聞佢同亞羅好老友, 所以日後要留意一下文章.
日後如佢提及華步隊啲馬時就更加要留意.

現時只有三條炳嫂以前係賽前有份開會, 講馬佬就無, 所以佢哋寫野唔多唔少都係好料架!

附件

呢位評協主席事後講就非常之動聽, 貼士永遠又不會提, 永遠都係事孔明, 係兩耳婆個仔都知道減分的著數. 同打字飛無嘜分別, 又無真飛.

附件

自由哥雖退左役, 好似都有同主馬存在, 財神, 十分酷, 自由旺算不算係同主馬架?

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-7-26 09:58 AM 發表 查看引用來源
呢位評協主席事後講就非常之動聽, 貼士永遠又不會提, 永遠都係事孔明, 係兩耳婆個仔都知道減分的著數. 同打字飛無嘜分別, 又無真飛.
真系嘥氣、呢d所謂例子、有貼有中就話佢骨、到下季跑又用不着:096:

好似非一般我哋賽前都已经一早有提,都唔係後孔明,同打字飛唔同,事先無聲明.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆