上一頁下一頁
發新話題

~@@ 安全成人派對 - Swing and Bang Club - Safe Sex Party @@~(New)

收藏  |  訂閱
4.9k  189.4k

引用:
原帖由 EvanLam 於 2009-5-15 12:23 AM 發表 查看引用來源

甘易架咩??? 講到好似放低幾倆甘易既 ....:096:
講就易
做就難啦~ :025:

引用:
原帖由 折翼的守護天使 於 2009-5-15 01:05 AM 發表 查看引用來源

我諗你攪錯左喇。。病左果個係小白。。。唔係我。。。
小天使Baby你隻手點丫~
仲打字丫你~
休息吓啦~ :023:

瞓唔著丫~ 點算~~~~ :028: :028: :028:

引用:
原帖由 折翼的守護天使 於 2009-5-15 01:05 AM 發表 查看引用來源

我諗你攪錯左喇。。病左果個係小白。。。唔係我。。。
甘你做乜會下午甘快到屋企??? 我以為你又病左姐!!!!!!!

我無記錯小白係病人 .....

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-5-15 01:10 AM 發表 查看引用來源

講就易
做就難啦~ :025:
係係係 ... 我呢d 係費話 !! sorry ... 多口了!!
sorry .....剛才多手打多左野比你.....

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-5-15 01:13 AM 發表 查看引用來源
瞓唔著丫~ 點算~~~~ :028: :028: :028:
:086: 5會呀????? 搵我傾電話啦....好快訓箸 .....:096:

引用:
原帖由 EvanLam 於 2009-5-15 01:15 AM 發表 查看引用來源

係係係 ... 我呢d 係費話 !! sorry ... 多口了!!
sorry .....剛才多手打多左野比你.....
唔好咁講啦~
希望你會明白我講d咩 :122:

靚天使隻手點呀??????:092:

引用:
原帖由 EvanLam 於 2009-5-15 01:17 AM 發表 查看引用來源

:086: 5會呀????? 搵我傾電話啦....好快訓箸 .....:096:
傾電話~~~ :122:

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-5-15 01:18 AM 發表 查看引用來源

唔好咁講啦~
希望你會明白我講d咩 :122:
明5明白都好啦.......... !!!!! 當我明啦 ...:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆