上一頁下一頁
發新話題

引版奇緣,蜜會Y小姐. 第二章<一步禪空忐忑闖迷局>加相#P.99

收藏  |  訂閱
3.0k  104.1k

引用:
原帖由 YanD2012 於 2015-2-26 07:34 PM 發表 查看引用來源

C姐,手信!

手信X2

引用:
原帖由 YanD2012 於 2015-2-26 07:38 PM 發表 查看引用來源

男同事

小YAN你同男同事去真係要小心啲...
冇將個男同事都食埋佢...:smile_o01::smile_o01:

引用:
原帖由 heeyanbabe 於 2015-2-26 07:44 PM 發表 查看引用來源

沒呀,我會掛住妳~~:smile_o05::smile_o05:
Bangkok good wor
去幾多日呀???:smile_o13::smile_o13:
又唔見你掛下我.....:smile_o02::smile_o02:

引用:
原帖由 YanD2012 於 2015-2-26 08:57 PM 發表 查看引用來源

有酒店,好安全!

住酒店.....
方便過隔離屋探個男同事.....:smile_o01::smile_o01:

引用:
原帖由 YanD2012 於 2015-2-26 10:26 PM 發表 查看引用來源

市面上的避孕針分為兩大類,第一類是每月注射一次,屬混合式避孕藥,與口服避孕丸無大分別,若不適宜使用口服避孕丸的女性,同樣不宜注射這種避孕針。另一類是每隔三個月注射的避孕針,成分是黃體酮,非常安全, ...
小YAN自從信佛後,再次成功華麗轉身,變身DR.YAN...:smile_o12::smile_o12:

引用:
原帖由 heeyanbabe 於 2015-2-26 11:32 PM 發表 查看引用來源

老實講,我好耐無夜生活習慣...最少有8-9年囉~
所以,有我都沒用...哈哈哈哈
你做我陪坐就得啦......:smile_o01::smile_o01:

引用:
原帖由 一步禪空 於 2015-2-27 03:34 AM 發表 查看引用來源

小YAN自從信佛後,再次成功華麗轉身,變身DR.YAN...:smile_o12::smile_o12:
其實小恩姐姐真身是‘大愛天使’。你要明白呀,一步兄

引用:
原帖由 粗筆人 於 2015-2-26 08:08 PM 發表 查看引用來源

多謝筆C兄関心

引用:
原帖由 heeyanbabe 於 2015-2-26 11:32 PM 發表 查看引用來源

老實講,我好耐無夜生活習慣...最少有8-9年囉~
所以,有我都沒用...哈哈哈哈
年齡吾同,玩概嘢就改變

引用:
原帖由 heeyanbabe 於 2015-2-26 11:31 PM 發表 查看引用來源

哇,我何來大把師兄掛住我!!!:smile_o14::smile_o14:
有呀!你細心D留意下!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆