上一頁下一頁
發新話題

關於SL嘅資格 II P1#1, 2, 4 p72 update P133 #1986 涅槃重生嘅火鳳凰

收藏  |  訂閱
2.5k  53.5k

引用:
原帖由 飛機思 於 2015-2-11 09:41 AM 發表 查看引用來源

個樽好靚。。

早呀! 思,.. 係呀個樽好靚, 尋晚因為個樽就買左, 不過原來裡面都唔差, 好香LYCHEE 味好SWEET!:smile_o13::smile_o13:

引用:
原帖由 scchim 於 2015-2-11 09:51 AM 發表 查看引用來源

都有幾多珍藏在家喎

尋晚買架 C兄 , 呢度可以分享心事 又可以嘆下酒... NOT BAD

引用:
原帖由 YanD2012 於 2015-2-11 09:56 AM 發表 查看引用來源

尋晚買架 C兄 , 呢度可以分享心事 又可以嘆下酒... NOT BAD
Good...
等我都黎多d先。。。
只可惜唔可以同你對飲

引用:
原帖由 YanD2012 於 2015-2-11 09:54 AM 發表 查看引用來源

早呀! 思,.. 係呀個樽好靚, 尋晚因為個樽就買左, 不過原來裡面都唔差, 好香LYCHEE 味好SWEET!:smile_o13::smile_o13:
係咯係咯,好靚,係邊買咖??

女人酒就啱咁嘅味道。

引用:
原帖由 scchim 於 2015-2-11 10:17 AM 發表 查看引用來源

Good...
等我都黎多d先。。。
只可惜唔可以同你對飲

咳咳,師兄係咪應該入廟拜神,入屋叫人呢。

入我個鋪,招呼都唔打就撩師姐。成何體統!

(just kidding mode)

引用:
原帖由 飛機思 於 2015-2-11 10:29 AM 發表 查看引用來源

係咯係咯,好靚,係邊買咖??

女人酒就啱咁嘅味道。

citysuper 呀 ! 一d都唔貴, 又入得口...

引用:
原帖由 飛機思 於 2015-2-11 10:31 AM 發表 查看引用來源

wakakkaaa :smile_o13::smile_o13:

引用:
原帖由 飛機思 於 2015-2-11 10:31 AM 發表 查看引用來源

sorry, sorrymorning思思, 你好............

今早比美酒吸引左..........

不過, 昨天真係忘記同你打聲招呼先
sorry.............

引用:

多謝放我一馬:smile_o06::smile_o06:

morning 兩位女士好

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆