上一頁下一頁
發新話題

人妻人夫交往日誌

收藏  |  訂閱
3.0k  152.0k

引用:
原帖由 情人禮物 於 2014-9-6 01:19 AM 發表 查看引用來源
哈哈,依幾日真係特別,之前話約左個人妻見面,有點感情,佢去完旅行又話唔得

昨日再撞到另一個人妻一家三口樂融融咁搭地鐵,佢之前話攪緊離婚,扮晒自己係受害者

今晚一直等緊佢返黎,點知佢返黎唔係第一個搵 ...
等人妻返黎?

引用:
原帖由 情人禮物 於 2014-9-6 01:19 AM 發表 查看引用來源
哈哈,依幾日真係特別,之前話約左個人妻見面,有點感情,佢去完旅行又話唔得

昨日再撞到另一個人妻一家三口樂融融咁搭地鐵,佢之前話攪緊離婚,扮晒自己係受害者

咁又係啵,你都同時有兩個人妻喎!

玩家?真係開心咩?
引用:

我id: fatdoi
有相,你有興趣可以慢慢倾

你同邊個講嘢?
引用:
原帖由 ry723723 於 2014-9-6 06:51 AM 發表 查看引用來源
我id: fatdoi
有相,你有興趣可以慢慢倾

引用:

你同咁多人妻... 咁都叫真感情?
我覺得你係高手玩家喎, 可以周旋喺咁多個人妻當中...

引用:
原帖由 littlemomoko 於 2014-9-6 07:51 AM 發表 查看引用來源
正解。通透。

我想問問啲人夫, 點解咁鍾意搵人妻,
因為無手尾??
如果個人妻又肥又普通, 你哋會點呀?
真係有付出你哋少少嘅愛?
如果真係愛, 又點解可以愛咁多?

我純粹問, 無人答都無所謂:smile_13::smile_13:

我都覺得係喎:smile_13:
引用:
原帖由 littlemomoko 於 2014-9-6 07:51 AM 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 JSSWF 於 2014-9-6 08:16 AM 發表 查看引用來源
我想問問啲人夫, 點解咁鍾意搵人妻,
因為無手尾??
如果個人妻又肥又普通, 你哋會點呀?
真係有付出你哋少少嘅愛?
如果真係愛, 又點解可以愛咁多?

我純粹問, 無人答都無所謂:smile_1 ...
我諗無手尾…係主要原因

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆