上一頁下一頁
發新話題

結婚10年-------性生活 (第二版)

收藏  |  訂閱
3.0k  109.4k

引用:
原帖由 FU-Lachesis 於 2012-12-11 05:02 PM 發表 查看引用來源

如果我出軌後唔知會唔會都同你一樣呢?
樓主你不妨間接咁比你太太知,試下佢有乜反應!

引用:
原帖由 bl2012 於 2012-12-11 05:13 PM 發表 查看引用來源

是否因為出左軌,心中有愧,對佢好左,還是你太太知道你出面有"朋友”對你好左?

一來心中有愧啦
二來,新歡既出現,令我記得戀愛既姿味係點。
三來,其實我係一個好需要愛情既男人,但結婚耐左,大家都好似忘記左,要為愛情保鮮,新歡都提過我要點去挽救返我同我老婆慢慢淡左既感情,其實我係有啲不滿,佢自從生完仔後,就開始將注意力放晒嚮個仔度,有時想二人世界浪漫一下,佢都要帶埋個仔,明明係我生日,都要就埋個仔,呷醋囉。

引用:
原帖由 bl2012 於 2012-12-11 05:15 PM 發表 查看引用來源

樓主你不妨間接咁比你太太知,試下佢有乜反應!

不如你試先:smile_o04:

引用:
原帖由 FU-Lachesis 於 2012-12-11 05:02 PM 發表 查看引用來源

如果我出軌後唔知會唔會都同你一樣呢?
咁我覺得要視乎你同你太太仲係咪相愛。但main point係一定唔可以踢爆對方,如果唔係好大機會無彎轉

引用:
原帖由 josephts16 於 2012-12-11 05:19 PM 發表 查看引用來源
一來心中有愧啦
二來,新歡既出現,令我記得戀愛既姿味係點。
三來,其實我係一個好需要愛情既男人,但結婚耐左,大家都好似忘記左,要為愛情保鮮,新歡都提過我要點去挽救返我同我老婆慢慢淡左既感情,其實我係有 ...
邊個男女唔需要有愛情,人人都需要,只是結婚十年,好多野都變了,永恆呢個字唔再係永恆

引用:
原帖由 josephts16 於 2012-12-11 03:44 PM 發表 查看引用來源

呢樣我絕對認同,新歡成鬼日變,已經鬧過分手唔少次了。。。
不過情況一次比一次好既,只係深深體會到,女人應承過既野信唔過

佢成日變係好正常,你諗下佢個心有幾坦"tick"呢?無名無份喎。。將來老左點算呢?愛你還愛你。實多野諗架啦

引用:
原帖由 給未來的自己 於 2012-12-11 05:32 PM 發表 查看引用來源

佢成日變係好正常,你諗下佢個心有幾坦"tick"呢?無名無份喎。。將來老左點算呢?愛你還愛你。實多野諗架啦

佢好奇怪架,根本就唔打算結婚,佢係好抗拒結婚添

引用:
原帖由 josephts16 於 2012-12-11 04:50 PM 發表 查看引用來源我出軌時,我同我老婆關係係好差的。反而出軌後,關係先好返。
現在好番,為何你又唔stop左情人??

引用:
原帖由 TDDoUsPart 於 2012-12-11 04:50 PM 發表 查看引用來源師兄,永遠吾好低估女人;特別係一d你以為冇剎傷力嘅女人
對吖,女人到左絕處,往往會有驚人既結果:smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 老~恭仔 於 2012-12-11 05:43 PM 發表 查看引用來源
現在好番,為何你又唔stop左情人??

因為真係愛上左佢

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆