上一頁下一頁
發新話題

《老劍馬經》@ 暑期藏寳馬

收藏  |  訂閱
3.3k  158.5k

呢位馬主會長同佢贏過頭馬15場, 為甚麼個仔升仔都要揾到泥王養馬, 道理好簡單, 泥王一早就係成員之一, 好似上季由會長拉倉幾匹馬, 有東方馬, 幸運何….等等, 全部都係會長老主顧, 由會長拉倉到高處, 有蓬萊仙子9W-5-4豬頭骨, 精彩生輝還好一啲過檔後亞高都有2W,. 從這些舉動就可以證明好久之前已經係同一幫會人.

不過有一點唔係好明, 就係亞呂會收留李新榮.

附件

老劍, 你有無發覺老劍馬經呢一個帖, 現時每日都有幾多人入帖點擊, 換言之無馬賭都幾受歡迎. 唔係自捧自吹, 係事實, 在此多謝入帖者點擊, 希望各位多一些發言就更加美好了.

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-7-24 08:46 PM 發表 查看引用來源
老劍, 你有無發覺老劍馬經呢一個帖, 現時每日都有幾多人入帖點擊, 換言之無馬賭都幾受歡迎. 唔係自捧自吹, 係事實, 在此多謝入帖者點擊, 希望各位多一些發言就更加美好了.
主要原因、本帖經常置頂、藉此告訴大家、來季必定比上季精心泡製、應熱食就熱食、爆冷就冷食!務求大家齊齊贏$!:085::085:

編班後又可論來季要跟進既馬!

何解來季練馬師仲有二手強个名!

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-7-24 10:19 PM 發表 查看引用來源

因為老吳跑埋下季先退休

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-7-24 10:19 PM 發表 查看引用來源

因為馬會上下仝人好懷念呢位練馬師, 都好唔想佢離開, 因為有佢落場賭馬時可以買少個.

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-7-24 11:41 PM 發表 查看引用來源

因為馬會上下仝人好懷念呢位練馬師, 都好唔想佢離開, 因為有佢落場賭馬時可以買少個.
延長退休年齡:096:

吾怪得旗袍揾定南非碼頭、湯美殺到、阿拉、PK都冇得索騎!

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-7-24 11:51 PM 發表 查看引用來源
吾怪得旗袍揾定南非碼頭、湯美殺到、阿拉、PK都冇得索騎!
旗袍揾定南非幫入會都好合理, 因為肥麥收既馬大部份都南非友有關, 除加州梁除外, 因佢承諾永不轉倉, 不過無話新馬一定要入會長倉.

附件

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆