上一頁下一頁
發新話題

[其他] ~~ 完 ~~ "多謝大家支持"

收藏  |  訂閱
5.2k  279.5k

引用:
原帖由 2料王 於 2010-8-18 09:10 PM 發表 查看引用來源

當然啦 夜既波唔好玩啦 捱眼訓好傷身
依D 留番比D年青人去賭啦 (我講我老姐 唔關你事) :096:
有時間 心水咪玩下馬仔 唔洗咁辛苦嗎 :045:
就係咁先煩~~我今年24咋~~以前浦得多~而家真係好多身體問題囉~:028: :028:
真係要小心使得萬年船先得呀~~

引用:
原帖由 2料王 於 2010-8-18 09:05 PM 發表 查看引用來源

講真 跟我POST 時間長既人 都知 我份人 :135:
係唔知點解 D 7頭皮 硬要入我數  :092:
4個字~~就係輸打win要呀~~

引用:
原帖由 蘭迪斯 於 2010-8-18 09:14 PM 發表 查看引用來源

就係咁先煩~~我今年24咋~~以前浦得多~而家真係好多身體問題囉~:028: :028:
真係要小心使得萬年船先得呀~~
嘩 :044: 24 講諗到好似呀伯咁呀你 :096:
我大你一大截 都冇你咁跨 :026: 睇下 中醫 調理反個身體先喇 我認真的 :034:
錢好閒的 有時間一定搵到的 身體最要緊 :092: 小D去滾(煙酒) :096: , 多做運動 :036:

入黎踩踩先:027:

引用:
原帖由 2料王 於 2010-8-18 09:22 PM 發表 查看引用來源

嘩 :044: 24 講諗到好似呀伯咁呀你 :096:
我大你一大截 都冇你咁跨 :026: 睇下 中醫 調理反個身體先喇 我認真的 :034:
錢好閒的 有時間一定搵到的 身體最要緊 :092: 小D去滾(煙酒) :096: , 多做運動 :036:
有冇好sell比我先~~我都唔識e味野~以前有咩嫖睹飲吹就樣樣精~
:025: 講到正經野就真係一隻手都數得哂呀~:029: :029:

引用:
原帖由 蘭迪斯 於 2010-8-18 09:32 PM 發表 查看引用來源

有冇好sell比我先~~我都唔識e味野~以前有咩嫖睹飲吹就樣樣精~
:025: 講到正經野就真係一隻手都數得哂呀~:029: :029:
哈 ~~ 我冇睇開 多做番D運動 就差好遠的了 :036:

回覆 2346# 2料王 的帖子

呵呵,我日日都做好多運動:098:

引用:
原帖由 2料王 於 2010-8-18 09:43 PM 發表 查看引用來源

哈 ~~ 我冇睇開 多做番D運動 就差好遠的了 :036:
講真~而家我係廚房12個鍾行黎行去都算嫁~~不過就真係hot左d

社長~你好:034:

引用:
原帖由 chantszpang 於 2010-8-18 09:45 PM 發表 查看引用來源
呵呵,我日日都做好多運動:098:
小 PANG 做晨操嗎~ 睇得出 :096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆