上一頁下一頁
發新話題

※守護甜心《延續》篇の愛比蜜桃甜(陸)※§樓主-影月§

收藏  |  訂閱
5.0k  113.1k

引用:
原帖由 chris0213 於 2009-5-18 01:36 PM 發表 查看引用來源

係wo 我真係唔醒水:096: :096:
唔緊要...佢而家都捨我而去4哥到了....我地繼續做返好朋友吧:096:

引用:
原帖由 catcat629 於 2009-5-18 01:34 PM 發表 查看引用來源

嘻,,,講下架姐...唔好咁認真啦...你要比個位我同貓貓交朋友架嘛:027:
:096: 貓仔想同貓女交個朋友.

引用:
原帖由 catagnisb 於 2009-5-18 01:33 PM 發表 查看引用來源

貓 B 講得出做得到架.
記住幫我斷晒0的後路wo:071: :071:

引用:
原帖由 影月火百合 於 2009-5-18 01:38 PM 發表 查看引用來源

:096: 貓仔想同貓女交個朋友.
係架...大家都係貓可能可以發展下丫嘛:027:

引用:
原帖由 catcat629 於 2009-5-18 01:37 PM 發表 查看引用來源

但我吹多陣就閃啦...要落tw整野:122:
更何況冇計啦...我次次黎你哩到都冇人肯同我吹既...係今日多得chris哥哥捨命陪貓子咋:023:
貓貓咁耐冇黎 咪傾飽佢囉:071: :071:

引用:
原帖由 chris0213 於 2009-5-18 01:35 PM 發表 查看引用來源

唔知點解 覺得月兒好中意食薯仔咁
不過係我覺得:097: :097:
係呀. 月兒最中意食澱粉質既野,
薯仔, 蕃薯, 芋頭, 想唔肥死都幾難.

不過而家少食左. :096:

引用:
原帖由 catcat629 於 2009-5-18 01:37 PM 發表 查看引用來源

但我吹多陣就閃啦...要落tw整野:122:
更何況冇計啦...我次次黎你哩到都冇人肯同我吹既...係今日多得chris哥哥捨命陪貓子咋:023:
咁小影要開工ma, chris陪你咪一樣囉. :096:

引用:
原帖由 catagnisb 於 2009-5-18 01:37 PM 發表 查看引用來源

你想陪我........:122:
點解係四哥果邊玩就有緣冇份??
我唔明喎:092:
貓仔好似一向都少入4哥既帖架.

引用:
原帖由 catcat629 於 2009-5-18 01:38 PM 發表 查看引用來源

係架...大家都係貓可能可以發展下丫嘛:027:
:096: 小影當初見到cat既ac時, 就諗起貓仔你啦.:071:

引用:
原帖由 影月火百合 於 2009-5-18 01:39 PM 發表 查看引用來源

係呀. 月兒最中意食澱粉質既野,
薯仔, 蕃薯, 芋頭, 想唔肥死都幾難.

不過而家少食左. :096:
尋晚都想更新落去的 不過都係唔好 估估下 哈哈:071:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆