上一頁下一頁
發新話題

[其他] *** 車車會友室 ***

收藏  |  訂閱
4.0k  53.1k

引用:
原帖由 mutd2006 於 2008-6-11 12:46 PM 發表

:030: :030:  唔好妖我啦

尋晚跟咗你師傅買 瑞典客win, 贏番 20蚊 :096: :096:
師傅佢賭波賭到出書架,我得佢2成功力咋:131:

引用:
原帖由 cecilchao 於 2008-6-11 12:45 PM 發表

:044:  唱老歌? :030:   會唔會跳埋...老....舞架 :071: :097:
跳老舞 :044: :044: 唔啱我喎 :096: :096:

引用:
原帖由 lmkandy 於 2008-6-11 12:40 PM 發表

妖,你都知我要等師傅通知架啦:025:
我又要我唔得:071: :131:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-6-11 12:47 PM 發表

查實我可能同你差唔多大 :027:
呵呵,你想同我xx到出哂面:096: :096:

引用:
原帖由 lmkandy 於 2008-6-11 12:47 PM 發表

師傅佢賭波賭到出書架,我得佢2成功力咋:131:
有料記住post比大家贏多d wor :027: :122:

葡萄牙  [-0.5]  1.78

落早飛好唔好呢:071:
怕佢轉0.5/1 同 冇左d水

引用:
原帖由 lmkandy 於 2008-6-11 12:48 PM 發表

呵呵,你想同我xx到出哂面:096: :096:
唔係掛 :044: :044:  咁都比你聯想得到 :027: :027:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-6-11 12:52 PM 發表

唔係掛 :044: :044:  咁都比你聯想得到 :027: :027:
:081: :081: :081:

引用:
原帖由 lmkandy 於 2008-6-11 12:53 PM 發表

你師父今日出乜?

引用:
原帖由 lmkandy 於 2008-6-11 12:53 PM 發表

比d心機度波仲好啦 :071:  兒女私情呢d野容後再談啦 :096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆