上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#44 - 旅遊性幻想

收藏  |  訂閱
3.6k  47.0k

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-3-22 07:51 AM 發表 查看引用來源
尋晚發夢夢見一位小學同學
當年畢業後我地偶爾都會通電話
無幾耐佢移咗民,我地就keep住通信
(當年無internet,係靠寫信架)
直到有一日我收到一盒錄音帶(係咪好old school呢😅?) 你地都應該估到,錄音帶裡佢話暗戀咗我好耐....
我當時諗: 點解你咁遲先講呢?

特別記得佢因為呢個係我收到第一個認真嘅表白,當時我完全唔明表白需要幾多勇氣呢…
仲記得佢送咗呢首歌 ...
睇完呢個video都令我想起很多往事,
尤其在沙灘有海鳥那一幕。

引用:
原帖由 degree06 於 2019-3-22 10:33 PM 發表 查看引用來源

做咩心淡呀?
苦沖開了⋯⋯便淡

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2019-3-22 10:57 PM 發表 查看引用來源

苦沖開了⋯⋯便淡
由這分鐘開始慢慢地心淡,夏天就好番啦。

引用:
原帖由 degree06 於 2019-3-22 11:02 PM 發表 查看引用來源

由這分鐘開始慢慢地心淡,夏天就好番啦。
呢個諗法唔錯,多謝師兄

引用:
原帖由 sam7211 於 2019-3-22 10:55 PM 發表 查看引用來源

睇完呢個video都令我想起很多往事,
尤其在沙灘有海鳥那一幕。
你都係嗰個年代😅

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-3-22 22:41 發表 查看引用來源

咁唔講煮飯講開飯囉… 師兄今日開飯未呀?

我最近睇緊本書講6,70年代香港黃色事業,其中一段講當年女子理髮店就有 [taguid=5561770]cococaobrownie[/taguid]  講嘅熱毛巾服務.... ...
魚蛋檔

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-3-22 10:41 PM 發表 查看引用來源

咁唔講煮飯講開飯囉… 師兄今日開飯未呀?

我最近睇緊本書講6,70年代香港黃色事業,其中一段講當年女子理髮店就有 [taguid=5561770]cococaobrownie[/taguid] 講嘅熱毛巾服務.... ...
開飯…er…唔…我地都係講返煮飯啦…好嘛?🤗

可能近排蛋白質不足,我睇錯左做…其中一段講cococaobrownie…🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️
咩書黎架?

引用:
原帖由 森杉谷 於 2019-3-22 11:33 PM 發表 查看引用來源

魚蛋檔
髮花好似通常年紀比較大

引用:
原帖由 隔壁的怪叔叔 於 2019-3-22 11:36 PM 發表 查看引用來源

可能近排蛋白質不足,我睇錯左做…其中一段講cococaobrownie…🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️
咩書黎架? ...
蛋白質不足?
呢排消耗咗好多呀?

沈西城 風雨留痕呀…

引用:
原帖由 隔壁的怪叔叔 於 2019-3-22 11:36 PM 發表 查看引用來源

咩書黎架? ...
你咁講我諗起金雞個阿金
唔賣靚唔賣風情,賣騎呢,似我😆

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆