上一頁下一頁
發新話題

一位人妻被人露出的心路歷程** Arrived! 開估!!^^ p.261

收藏  |  訂閱
4.1k  815.9k

睇到,就要J
引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-12-7 03:40 PM 發表 查看引用來源
做完運動,又係香噴噴嘅oil bath時間^^

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-11-15 02:59 PM 發表 查看引用來源
Good afternoon everyone, hehe 我啱啱先起身沒耐咋,足足瞓咗12個鐘頭
尋晚失眠今日瞓返夠本,都唔算好過份啫!
頭先我girlfriend來咗我屋企樓下俾野我所以俾佢嘈 ...
我都希望有妳呢個鄰居😂

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-12-7 03:40 PM 發表 查看引用來源
做完運動,又係香噴噴�oil bath時間^^

Nice body 😋

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-10-24 11:33 AM 發表 查看引用來源
衰佬前晚嘅傑作.......

:smile_o02::smile_o14::smile_22::smile_22:
哈哈 我又是好愛啜對方,好刺激好爽,一路大力插一路啜。

香香幾時去澳洲呀?

引用:
做完運動,又係香噴噴�oil bath時間^^

做完運動沖反涼

Good morning everyone~
其實應該叫good afternoon先啱. Weekend太夜瞓,又瞓到唔知時間添

新鮮原條懶蟲

要起身lu~

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-12-11 03:40 PM 發表 查看引用來源
其實應該叫good afternoon先啱. Weekend太夜瞓,又瞓到唔知時間添

新鮮原條懶蟲

https://s7. ...
個pat pat咁圓潤 應該幾好磨😏

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-12-11 03:40 PM 發表 查看引用來源

新鮮原條懶蟲

https://s7. ...
右邊patpat 中心位心了粒豆豆😰你自己唔知識呢???!!

引用:
原帖由 粗筆人 於 2017-12-11 04:06 PM 發表 查看引用來源

右邊patpat 中心位心了粒豆豆😰你自己唔知識呢???!!
噏乜春?
打出黎冇句野make sense架喎 勁呀
皮膚有粒粒可以因為好多原因
可以係凍 可能只係一般皮膚敏感
可以好快就會散 有乜Q咁大不了?
小小事就揾野挑剔
咁高要求返去睇自己條女囉 屌

呢啲咁嘅粒粒係人都會有 話咁快就散啦
香香啲皮膚已經好似剝殼雞蛋咁滑
有啲人係鐘意雞蛋裡面挑骨頭架
唔洗理佢哋 我撐你 Love you!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆