上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問 (Part 3)

收藏  |  訂閱
3.0k  446.5k

想問下咁多位如果做激光,去mydrdr好定香港外科中心好d??

引用:
原帖由 dr.l 於 2011-3-14 10:05 PM 發表 查看引用來源
想問下咁多位如果做激光,去mydrdr好定香港外科中心好d??
好多人介紹Dr. Chan / Wong. 我就booked 左Dr. Chan 做激光!

引用:
原帖由 marbleso 於 2011-3-14 08:30 PM 發表 查看引用來源
各位巴打,小弟是包莖的。
我試過反到見到少少龜頭就反唔到,
因為底下好似有條根連住龜頭同包皮。
禁樣係咪一定要割...
睇左醫生check下先啦...我都反到,不過繫帶(=條根)太緊同成日發炎,醫生推薦我去做架~~

引用:
原帖由 艾力強 於 2011-3-14 10:09 PM 發表 查看引用來源

好多人介紹Dr. Chan / Wong. 我就booked 左Dr. Chan 做激光!
dr chan係邊間ga但係??

引用:
原帖由 dr.l 於 2011-3-14 10:47 PM 發表 查看引用來源

dr chan係邊間ga但係??
去睇睇http://www.mydrdr.com/directory_detail.php?did=5 啦!! 登記左首次睇醫生半價~

引用:
原帖由 艾力強 於 2011-3-14 10:55 PM 發表 查看引用來源

去睇睇http://www.mydrdr.com/directory_detail.php?did=5 啦!! 登記左首次睇醫生半價~
咦,我見香港外科中心佢好似係個度既醫生,咁我直接問下外科中心可唔可以指定搵佢做先

我岩岩沖涼果陣試左反

冇我想像中難反,宜家係反到少少,見到半個龜頭

初頭反果陣要用左手之後再用右手先反到

後尾反多幾次之後,宜家單手都可以反到見到龜頭

我想問我宜家有冇問題??應該唔洗割掛

我係咪應該每日都反少少咁??

我之前12歲果陣身體檢查,醫生都幫我反到,仲要反左成個出黎-.-
跟住佢都話我正常,我宜家就18歲

我係咪應該唔係包皮過長呢??
真係好擔心:smile_13:

引用:
原帖由 pan301192 於 2011-3-16 05:07 PM 發表 查看引用來源
我岩岩沖涼果陣試左反

冇我想像中難反,宜家係反到少少,見到半個龜頭

初頭反果陣要用左手之後再用右手先反到

後尾反多幾次之後,宜家單手都可以反到見到龜頭

我想問我宜家有冇問題??應該唔洗割掛:funk ...
你都反過咁多次出黎, 仲有懷疑?
梗係唔駛割啦...

引用:
原帖由 2等天使 於 2011-3-16 07:20 PM 發表 查看引用來源
你都反過咁多次出黎, 仲有懷疑?
梗係唔駛割啦...
包皮過長係咪完全反唔到??

引用:
原帖由 pan301192 於 2011-3-16 07:34 PM 發表 查看引用來源

包皮過長係咪完全反唔到??
包皮過長唔關反唔反得出事, 只係因為過長而容易引起發炎
反唔到ge反而係叫包皮過窄

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆