上一頁下一頁
發新話題

《老劍馬經》@ 暑期藏寳馬

收藏  |  訂閱
3.3k  158.5k

那幾位DQ四勇士認真孤負左那十幾萬人投支持佢哋入選的市民, 係兩耳婆個仔都知道佢哋可以入選既以甚麼身份進入立會,其實係要監察政府, 逢中必反.  應唔洗係咁大場面玩野, 火上加油.

世界上重要的海峽和運河,  差不多大部份都同阿爺有邦交, 連非洲國家在內. 所以師奶菜係無能為力去再搞野, 連爸那馬都突然搞分手, 認真係失敗.

以下是一段曾生被訪問甚中一段對話, 係佢暢談沖涼60天的生活:

主持: 亞曾Sir,  我見你容火煥發, 牙齒比以前白左好多, 兩塊面珠墩又脹左好多,好似係裡面好食好住咁款?
老曾: 主持, 你講得無錯, 係裡面每天都要刷牙十幾次, 又要用專用牙膏高佬傑, 自然兩邊面珠墩脹晒同鬆晒, 心身開朗自然係大便比以前暢通, 暢通無阻.

附件

大哥呀! 你唔好忘記大熱門係誰, 又點會比老霍隻快閃的食得出.

附件

大師,請問幾時更新一下人事關係表?
呢一兩季都有d變動

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-7-23 10:07 PM 發表 查看引用來源
大哥呀! 你唔好忘記大熱門係誰, 又點會比老霍隻快閃的食得出.
呃飯吃既点会睇到呢点呀:096:

引用:
原帖由 Sendng 於 2017-7-23 10:53 PM 發表 查看引用來源
大師,請問幾時更新一下人事關係表?
呢一兩季都有d變動
其實有人事關係科始終由始到終都應唔會有變. 都係五大部門存在.
來季有所變動只有過只有一位就係亞麥, 要睇佢偏向那一方而已, 不過有亞拉合作, 係佢佔優之處. 又亞羅已經肯定成績不弱, 係馬場超新星, 因應潮水論, 一個進時一個退已經會成事實.

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-7-23 10:59 PM 發表 查看引用來源

呃飯吃既点会睇到呢点呀:096:
就算老霍想贏, 都要等大叔肯首才掂, 因為大叔都唔想照肺.

以初步估計呢條肥麥多數會被邀請入南非幫, 又有可能同預先估計一樣同沈李賀會搓手.

小弟有一個疑問就是香港特別行政區特首是否有特赦權, 如果有的話, 曾Sir就可以唔洗再沖涼.

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-7-24 06:46 PM 發表 查看引用來源
小弟有一個疑問就是香港特別行政區特首是否有特赦權, 如果有的話, 曾Sir就可以唔洗再沖涼.
應該有、但不能乱用、惹民憤!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆