上一頁下一頁
發新話題

[其他] ~~ 完 ~~ "多謝大家支持"

收藏  |  訂閱
5.2k  279.5k

引用:
原帖由 TT131422 於 2010-8-18 08:50 PM 發表 查看引用來源
社長...今晚靠你喇输緊6注:044: :044:
哈哈 ~~ 你輸既6注 唔關我事牙 :030:

引用:
原帖由 2料王 於 2010-8-18 08:49 PM 發表 查看引用來源

好嘢 唔敢講 都係平常咁出POST
琴晚 你咁樣問我 我就比場 年青人 大波 過你買 (唔係馬後炮) :096:
一早想出 不過都係果樣啦 :096: 你知啦 哈哈 ~~
小人太多呀~~唔緊要我地最緊要win~~係喎
幾時開返大排檔呀~~好耐都冇食過好野呀

引用:
原帖由 2料王 於 2010-8-18 08:54 PM 發表 查看引用來源

哈哈 ~~ 你輸既6注 唔關我事牙 :030:
哈哈~~社長你唔明玩法呀~
係你個post就關你事呀~~:071: :071: :028:

引用:
原帖由 蘭迪斯 於 2010-8-18 08:54 PM 發表 查看引用來源

小人太多呀~~唔緊要我地最緊要win~~係喎
幾時開返大排檔呀~~好耐都冇食過好野呀
其實 大排檔 想打一點 波馬以外既嘢
而波馬 我想打一d睇法或所謂既分析 :096:
但真係好用時間 精神 而且唔多人賞識 :026: 所以暫時停左

回覆 2331# 2料王 的帖子

你系我地既社長喔:097: :097: :098: 今晚就靠你喇:098: 士柏迪遜行嗎:096: :096:

引用:
原帖由 2料王 於 2010-8-18 09:00 PM 發表 查看引用來源

其實 大排檔 想打一點 波馬以外既嘢
而波馬 我想打一d睇法或所謂既分析 :096:
但真係好用時間 精神 而且唔多人賞識 :026: 所以暫時停左
咁都係o既~~好多野煩嫁~~最緊要身體好就有錢到~~
我而家都要身體行先~~冇咩點睇波呀~~doctor要我多休息:043:

引用:
原帖由 蘭迪斯 於 2010-8-18 08:56 PM 發表 查看引用來源

哈哈~~社長你唔明玩法呀~
係你個post就關你事呀~~:071: :071: :028:
講真 跟我POST 時間長既人 都知 我份人 :135:
係唔知點解 D 7頭皮 硬要入我數  :092:

引用:
原帖由 2料王 於 2010-8-18 09:05 PM 發表 查看引用來源

講真 跟我POST 時間長既人 都知 我份人 :135:
係唔知點解 D 7頭皮 硬要入我數  :092:
我又吾系话入社長數:134: :134:

引用:
原帖由 蘭迪斯 於 2010-8-18 09:03 PM 發表 查看引用來源

咁都係o既~~好多野煩嫁~~最緊要身體好就有錢到~~
我而家都要身體行先~~冇咩點睇波呀~~doctor要我多休息:043:
當然啦 夜既波唔好玩啦 捱眼訓好傷身
依D 留番比D年青人去賭啦 (我講我老姐 唔關伙事) :096:
有時間 心水咪玩下馬仔 唔洗咁辛苦嗎 :045:

引用:
原帖由 TT131422 於 2010-8-18 09:10 PM 發表 查看引用來源
我又吾系话入社長數:134: :134:
我唔係話你 邊關你事呢 唔好亂認 7頭皮 喇 :004: :096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆