上一頁下一頁
發新話題

『Show』男公關俱樂部第3版 ,入來吹水聊天吧,我地會好多人陪你傾下計傢

收藏  |  訂閱
5.0k  131.5k

引用:
原帖由 catcat629 於 2009-5-27 10:47 AM 發表 查看引用來源

哈...你都有比名份其他人架:122:
叫你貓B姐姐係尊敬你姐...我都見有人叫你做甜心同最愛架:122:
e. 有呀.
但係得你叫小咪囉

係呀, 大家都好尊敬我.....
甜心係 ray 口花花叫.
最愛都沒有:023:

引用:
原帖由 catagnisb 於 2009-5-27 10:52 AM 發表 查看引用來源

咁就好了.....
我地呢到好似動作園.咩都有
:023:
有貓~有熊~有龍~有羊~仲有咩ar????:023:

引用:
原帖由 sheeps0700 於 2009-5-27 10:54 AM 發表 查看引用來源

有貓~有熊~有龍~有羊~仲有咩ar????:023:
最重要的 no. 1
狼仔囉:096:

仲有我地呢到真係有個叫 zoo的哥哥
佢就係動物園啦:096: :096:

引用:
原帖由 sheeps0700 於 2009-5-27 10:51 AM 發表 查看引用來源

食朱古力~食魚魚~食甜品~:096:
梗係唔會la~羊對所有喵都特別好ga!:023:
俾私人珍藏你都唔要....:043:
你哩種變種基因羊丫:096:
有咩咁得別先...見到羊我個腦不斷咁諗起"喜羊羊與灰太郎":096:
我邊係唔要呢...但我怕變壞左咋:096:

早晨早晨 早早晨

引用:
原帖由 catagnisb 於 2009-5-27 10:54 AM 發表 查看引用來源

e. 有呀.
但係得你叫小咪囉

係呀, 大家都好尊敬我.....
甜心係 ray 口花花叫.
最愛都沒有:023:
係啦係啦...知小咪比左個專用名我啦...知你乖啦:027:
因為小咪值得人尊敬同愛護丫嘛....所以所有人都對你咁好囉:036:

引用:
原帖由 one0319 於 2009-5-27 11:01 AM 發表 查看引用來源
早晨早晨 早早晨
早安~~~小vic vic:131:

引用:
原帖由 sheeps0700 於 2009-5-27 11:03 AM 發表 查看引用來源

早安~~~小vic vic:131:
今日天氣5錯,心情都好d

引用:
原帖由 catcat629 於 2009-5-27 11:01 AM 發表 查看引用來源

你哩種變種基因羊丫:096:
有咩咁得別先...見到羊我個腦不斷咁諗起"喜羊羊與灰太郎":096:
我邊係唔要呢...但我怕變壞左咋:096:
><~~~~~~我表妹好鍾意睇"喜羊羊與灰太郎"....
嗚嗚~~你笑我...人地變種基因都係好善良ga!!唔會請人食過期野ga:023:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆