上一頁下一頁
發新話題

※守護甜心《延續》篇の愛比蜜桃甜(陸)※§樓主-影月§

收藏  |  訂閱
5.0k  113.1k

引用:
原帖由 catagnisb 於 2009-5-18 01:29 PM 發表 查看引用來源

你唔好誤會 CHRIS 啦.
佢對我都好關心的...
我 一早知佢個心係月月到架.
係四哥那邊已經知的..

我俾同事隔離呀.....你陪我唔到的了....
我的病要食幾天藥.......
我唔係呢邊阻你地. 要找我就去四哥那邊啦 ...
好彩貓女支持我:098: :071: :096:

引用:
原帖由 影月火百合 於 2009-5-18 01:30 PM 發表 查看引用來源
終於追完post啦, 氣都咳埋. :096:
貓仔好耐無係小影個帖傾咁耐啦.:023:
因為我地傾緊周星星:096: :096:

引用:
原帖由 chris0213 於 2009-5-18 01:29 PM 發表 查看引用來源

唔緊要喇.....chris都..............:027: :027:
同埋月兒又唔係食得好飽既
到3點幾4點就會食餅乾的了:023: :023:
今日d餸都唔錯架,
有咖哩薯仔牛腩, 冬菇蒸雞, 仲有羅宋湯.

引用:
原帖由 chris0213 於 2009-5-18 01:30 PM 發表 查看引用來源

好彩貓女支持我:098: :071: :096:
貓 B 講得出做得到架.

引用:
原帖由 chris0213 於 2009-5-18 01:28 PM 發表 查看引用來源

乜我真係咁衰咩:029: :029:
嘻,,,講下架姐...唔好咁認真啦...你要比個位我同貓貓交朋友架嘛:027:

引用:
原帖由 catagnisb 於 2009-5-18 01:29 PM 發表 查看引用來源

你唔好誤會 CHRIS 啦.
佢對我都好關心的...
我 一早知佢個心係月月到架.
係四哥那邊已經知的..

我俾同事隔離呀.....你陪我唔到的了....
我的病要食幾天藥.......
我唔係呢邊阻你地. 要找我就去四哥那邊啦 ...
我都知佢係好人黎架啦:027:
但我都想陪你丫嘛...你係4哥果邊玩架...咁我地都係有緣冇份了:023:

引用:
原帖由 影月火百合 於 2009-5-18 01:32 PM 發表 查看引用來源

今日d餸都唔錯架,
有咖哩薯仔牛腩, 冬菇蒸雞, 仲有羅宋湯.
唔知點解 覺得月兒好中意食薯仔咁
不過係我覺得:097: :097:

引用:
原帖由 catcat629 於 2009-5-18 01:34 PM 發表 查看引用來源

嘻,,,講下架姐...唔好咁認真啦...你要比個位我同貓貓交朋友架嘛:027:
係wo 我真係唔醒水:096: :096:

引用:
原帖由 影月火百合 於 2009-5-18 01:30 PM 發表 查看引用來源
終於追完post啦, 氣都咳埋. :096:
貓仔好耐無係小影個帖傾咁耐啦.:023:
但我吹多陣就閃啦...要落tw整野:122:
更何況冇計啦...我次次黎你哩到都冇人肯同我吹既...係今日多得chris哥哥捨命陪貓子咋:023:

引用:
原帖由 catcat629 於 2009-5-18 01:35 PM 發表 查看引用來源

我都知佢係好人黎架啦:027:
但我都想陪你丫嘛...你係4哥果邊玩架...咁我地都係有緣冇份了:023:
你想陪我........:122:
點解係四哥果邊玩就有緣冇份??
我唔明喎:092:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆