上一頁下一頁
發新話題

《老劍馬經》@ 暑期藏寳馬

收藏  |  訂閱
3.3k  158.5k

成也亞拉, 敗也亞拉, 有苦必有甜, 天公地義之事.
會長為甚麼會弱谷泥, 因谷有方仔, 泥有泥王在, 無嘜必要同老友爭.

吳大師散倉馬大部份入主亞羅處, 得益者佢最多, 不過自己友都收唔少, 何李鄭.

HARD TIMES -TOMMY FLEMING

這一刻共同渡過, 關心我愛護我,
Oh! Hard times, come again no more.
你暖的心在燃亮我, 支撐我照亮我
Oh! Hard times, come again no more.

難賭等於危疾, 買獨贏時都要投注保險位置, 因為嘜野事情都可以發生.

附件

hard times.jpg (25.09 KB)

hard times.jpg

hard times 1.jpg (34.64 KB)

hard times 1.jpg

hard times 2.jpg (38.46 KB)

hard times 2.jpg

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-7-22 07:30 PM 發表 查看引用來源
HARD TIMES -TOMMY FLEMING

這一刻共同渡過, 關心我愛護我,
你暖的心在燃亮我, 支撐照亮我

難賭等於危疾, 買獨贏時都要投注保 ...
我好少睇電視, 不過有次我係電視聽到有個廣告其中一首廣告歌超好聽, 因好似有中, 又係英, 唔似本地作曲家之作. 我又是撞聾, 所以要等佢再出現時就要錄音再聽清楚內容, 即時查到係HARD TIMES, TOMMY FLEMING唱. 所以我都覺得創作人都有料, 能夠借用這首歌去作廣告歌.

困難時期, 不要再來
HARD TIMES, COME AGAIN NO MORE

煩僧: 亞仔, 你上次同我帶入册那些凡士林唔夠用, 下次要帶多一些呀! 因為裡面犯事都要淋架!

附件

玩下波好過$10馬仔過日神:096:

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-7-23 10:23 AM 發表 查看引用來源
玩下波好過$10馬仔過日神:096:

如果可講波, 認真係暑期內大把野可講.

發叔逝世!?

引用:
原帖由 wkssimon 於 2017-7-23 01:12 PM 發表 查看引用來源
發叔逝世!?

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/ ... 0723_00822_001.html

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-7-23 01:14 PM 發表 查看引用來源

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20170723/bkn-20170723123146754-0723_00822_001.html
以後無人敢叫等埋發叔, 因為怕發叔拖埋佢落水.

附件

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆