上一頁下一頁
發新話題

『Show』男公關俱樂部第3版 ,入來吹水聊天吧,我地會好多人陪你傾下計傢

收藏  |  訂閱
5.0k  131.5k

引用:
原帖由 catcat629 於 2009-5-27 10:24 AM 發表 查看引用來源

係你講到咁大聲我怕醜:122:
仲有就係你哩到多fans...我驚比人打:096:
傻豬. :027:
我都俾左名份你.....

我呢到多女fans. only:023:
你見好多人叫我貓 B 姐姐架:027:

得你叫人地小咪

引用:
原帖由 sheeps0700 於 2009-5-27 10:37 AM 發表 查看引用來源

草呢D咁普通既野唔岩我呢隻羊:096: ...
咁好喇....羊同你分享少少私人珍藏既3文魚la...見你係喵仔jar...:082:
同埋喵喵一齊分享~~:023: >333
咁我呢./:023:
我都喜歡食三文魚架

引用:
原帖由 catagnisb 於 2009-5-27 10:40 AM 發表 查看引用來源

咁我呢./:023:
我都喜歡食三文魚架
人地咪話左同埋喵喵一齊分享low~:023:
人地點會少左喵喵o個份~~你都係"羊的最愛"ar ma~~:131:

引用:
原帖由 sheeps0700 於 2009-5-27 10:43 AM 發表 查看引用來源

人地咪話左同埋喵喵一齊分享low~:023:
人地點會少左喵喵o個份~~你都係"羊的最愛"ar ma~~:131:
但係我怕你搞亂我和貓仔.呢.:096:

依家貓仔. 唔係 ONLY追蹤我......
係呢到都好多 FANS 呢:027:

引用:
原帖由 catagnisb 於 2009-5-27 10:45 AM 發表 查看引用來源

但係我怕你搞亂我和貓仔.呢.:096:
你係喵喵~~佢係喵仔~~~唔同ga!!!!
羊一定唔會搞亂~~~

引用:
原帖由 sheeps0700 於 2009-5-27 10:37 AM 發表 查看引用來源

草呢D咁普通既野唔岩我呢隻羊:096: ...
咁好喇....羊同你分享少少私人珍藏既3文魚la...見你係喵仔jar...:082:
同埋喵喵一齊分享~~:023: >333
咁你要D咩特別野咁巴閉丫:096:
咁真係多謝你丫...但會唔會過左期架...我唔想再食物中毒:096:

引用:
原帖由 catagnisb 於 2009-5-27 10:38 AM 發表 查看引用來源

傻豬. :027:
我都俾左名份你.....

我呢到多女fans. only:023:
你見好多人叫我貓 B 姐姐架:027:

得你叫人地小咪
哈...你都有比名份其他人架:122:
叫你貓B姐姐係尊敬你姐...我都見有人叫你做甜心同最愛架:122:

引用:
原帖由 catcat629 於 2009-5-27 10:46 AM 發表 查看引用來源

咁你要D咩特別野咁巴閉丫:096:
咁真係多謝你丫...但會唔會過左期架...我唔想再食物中毒:096:
食朱古力~食魚魚~食甜品~:096:
梗係唔會la~羊對所有喵都特別好ga!:023:
俾私人珍藏你都唔要....:043:

引用:
原帖由 sheeps0700 於 2009-5-27 10:46 AM 發表 查看引用來源

你係喵喵~~佢係喵仔~~~唔同ga!!!!
羊一定唔會搞亂~~~
咁就好了.....
我地呢到好似動作園.咩都有
:023:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆