上一頁下一頁
發新話題

※守護甜心《延續》篇の愛比蜜桃甜(陸)※§樓主-影月§

收藏  |  訂閱
5.0k  113.1k

引用:
原帖由 catagnisb 於 2009-5-18 01:24 PM 發表 查看引用來源
唔阻大家 LU.
我行返去四哥呢邊 LU.....

果邊見:096: :096:

引用:
原帖由 catagnisb 於 2009-5-18 01:20 PM 發表 查看引用來源

有幾親呀:027:

我已經成為要隔離的病貓...
剛剛連 CHRIS 都笑我了....

我已經睇左醫生. 醫生話我係急性扁桃腺發炎:029:
大家都係貓咁親囉:027:
chris佢除左對月月好之外對其他人都咁衰架..你唔駛放係心上:027: ...邊個隔離你咁衰丫..唔怕我黎陪你:027:
下..點解會咁既...咁咪有排先好囉:026:

引用:
原帖由 影月火百合 於 2009-5-18 01:21 PM 發表 查看引用來源

回魂夜超無聊, 如果比錢入場睇就真係揼心口. :096:
不知幾好笑:026:

引用:
原帖由 chris0213 於 2009-5-18 01:22 PM 發表 查看引用來源

去度最後 仲會講
哦哦哦哦哦哦 你哦乜野者
你知唔知我地 幾咁難受ga
你再嘈 我一棍打死你a:096:
我都記得:096:

引用:
原帖由 catagnisb 於 2009-5-18 01:05 PM 發表 查看引用來源
E........剛剛路過....
原來呢到係月月的地方喎......

係呢到又見到 電眼......:071:
cat午安啊!
月月開左post好耐啦, 呢個係第6個啦.:096:

引用:
原帖由 chris0213 於 2009-5-18 01:18 PM 發表 查看引用來源

月兒 食飽飽就坐低喇
小心有個肚腩仔wo:027: :027:
我成日都係咁啵! :096:

引用:
原帖由 catcat629 於 2009-5-18 01:25 PM 發表 查看引用來源

chris佢除左對月月好之外對其他人都咁衰架..你唔駛放係心上:027: ...邊個隔離你咁衰丫..唔怕我黎陪你:027:
乜我真係咁衰咩:029: :029:

引用:
原帖由 catcat629 於 2009-5-18 01:25 PM 發表 查看引用來源

你唔好誤會 CHRIS 啦.
佢對我都好關心的...
我 一早知佢個心係月月到架.
係四哥那邊已經知的..

我俾同事隔離呀.....你陪我唔到的了....
我的病要食幾天藥.......
我唔係呢邊阻你地. 要找我就去四哥那邊啦, 886

引用:
原帖由 影月火百合 於 2009-5-18 01:28 PM 發表 查看引用來源

我成日都係咁啵! :096:
唔緊要喇.....chris都..............:027: :027:
同埋月兒又唔係食得好飽既
到3點幾4點就會食餅乾的了:023: :023:

終於追完post啦, 氣都咳埋. :096:
貓仔好耐無係小影個帖傾咁耐啦.:023:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆