上一頁下一頁
發新話題

曾經的一段不倫關係(文update P161 目錄P1#1 相P15.27.106

收藏  |  訂閱
2.5k  249.9k

引用:
原帖由 MacyMacy^^ 於 2016-2-21 10:40 PM 發表 查看引用來源

都係食野行街
有時都幾悶唔知去邊好
你地同女友拍拖多數去邊呀?
俾d提意來聽下

可以去青馬觀景台,小人,又靜,拍拖不錯.

引用:
原帖由 MacyMacy^^ 於 2016-2-19 07:26 PM 發表 查看引用來源

有時插完臨尾再口爆時
一含落口會發現同之前吹唔同味
因為多左自己d水水
硬係有d怪咁

其實我都想問......因為我另一半會有習慣第2次係先含,咁第1次唔帶套既精同佢既水味都有齊,問佢佢都講OK.
但其實係唔係好難聞呢?

引用:
原帖由 Tony040131 於 2016-2-23 12:20 PM 發表 查看引用來源

其實我都想問......因為我另一半會有習慣第2次係先含,咁第1次唔帶套既精同佢既水味都有齊,問佢佢都講OK.
但其實係唔係好難聞呢?
我覺得怪味係指味覺上
因為我唔會奶西咪覺得怪囉 哈哈

引用:
原帖由 MacyMacy^^ 於 2016-2-23 02:39 PM 發表 查看引用來源

我覺得怪味係指味覺上
因為我唔會奶西咪覺得怪囉 哈哈

咁咪好囉!

支持妳

好鬼正

Ken隻手貪婪咁係我身上游走,我慢慢由半夢半醒俾佢搞到醒晒,但我仍然扮瞓中,不過我d身體反應已經扼唔到佢,乳頭變硬,身體有時又忍唔住震下,妹妹更加流緊水。佢索性打開張被,然後分開我對腳,用口奶妹妹,我再忍唔住,開始叫起來,佢聽到我叫聲同反應,就更落力。之後佢拉我起身去到床尾位置,呢個位剛剛好可以望到塊鏡,佢要我坐起面向鏡,而佢就坐係我後面,佢將我雙手拉後要我捉實佢已硬晒嘅jj,然後要我M腳對住塊鏡,因為妹妹俾佢奶完已經打開左少少,M腳後我可以從鏡中清楚望到入面粉紅色嘅嫩肉,成個感覺令我好羞,於是我本能地拎歪左面。
K「我要你望住塊鏡,對手一路要捉實我jj,我要你望住自己噴水!」佢一路錫我耳仔一路係我耳邊講,而一對手就不停玩弄波波,我被佢嘅說話同行為搞到好想要。望住鏡中淫賤嘅自己,令我開始唔再怕醜,反而豁出去迎接佢嘅攻勢。佢其中一隻手開始捽妹妹,另一隻手就繼續刺激乳頭,加埋佢不停奶同錫耳仔,我開始越來越興奮。
K「Macy你睇下你幾sexy!下面好濕呀,鍾唔鍾意望住自己個淫樣?」
我「鍾意~你搞得我好舒服呀~」
之後佢一邊指插我,另一隻手就捽豆豆,好快我就有急尿感,我知道自己就快潮吹,但可能望住自己會有d緊張,隔左陣都未噴水,於是佢再加快摩打手,終於我感到一股暖流係妹妹流出!雖然唔係AV嗰種噴水,但都清楚望到有水流出。之前都只係睇番同P拍嘅片見過自己潮吹,咁樣睇法都係第一次!

Ken繼續整到我噴左幾次水,之後就上套要我背住佢但面向鏡咁女上男下。我望住自己一路un對波波一路上下擺動,越un就越high。之後佢坐起身係床邊,而我亦改為雙腳掂地咁樣繼續un,呢個姿勢好正,因為插得好深,而且無咁易勊,佢對手又可以渣波波,到我勊時佢就頂番上來。最好佢變番男上作最後衝刺,大家一齊高潮先完。

完事後我好勊咁灘係床回氣,望下隻錶原來已經半夜4點幾。之後check電話發現P 留低短信話佢已經離開酒店返屋企,叫我訓醒再搵佢。
我「Ken, P走左,你洗唔洗過隔離房陪Cindy?」
K「我知呀,我有收到佢兩個短信。Cindy訓左,佢叫我聽朝先好叫醒佢,我今晚陪你好唔好?」
我無出聲挨左係佢身邊,老實講Ken俾我感覺好過P好多,起碼我感覺到佢會顧我感受,雖然大家唔係咩情侶或SP關係,但佢會識得尊重我!至於對佢有無心動?其實都有少少,at least係呢晚有,不過大家嘅關係太複雜啦,事後冷靜後我已經對佢抽離番。

引用:
原帖由 MacyMacy^^ 於 2016-2-24 11:41 PM 發表 查看引用來源
Ken隻手貪婪咁係我身上游走,我慢慢由半夢半醒俾佢搞到醒晒,但我仍然扮瞓中,不過我d身體反應已經扼唔到佢,乳頭變硬,身體有時又忍唔住震下,妹妹更加流緊水。佢索性打開張被,然後分開我對腳,用口奶妹妹,我再忍 ...
始終能夠照顧到對方感受係好事,不論性或愛都一樣

終於等到啦
天氣未回暖,依舊等待中

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2016-2-24 11:52 PM 發表 查看引用來源

始終能夠照顧到對方感受係好事,不論性或愛都一樣
但唔係個個男人做到

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆