上一頁下一頁
發新話題

《再也不禁欲了》聊天吹水站😜

收藏  |  訂閱
4.9k  162.8k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-7 13:49 發表 查看引用來源

因為環保, 為下一代著想得唔得
唔係我o既下一代, 但愈o黎愈來好朋友做左爹哋媽咪嘛
本宮話過, 你地係我呢世人不可多得o既好朋友, 你地仔女即係本宮仔女, 我會為佢地付出任何野
包括o係本宮百年之後, 要留下一 ...
小心好像小绵羊發生意外!😂

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2023-12-7 13:54 發表 查看引用來源

即係現在不分危險期與否, 全天候冇奪插
危險期就外射
yeah
安全期中出然後再啜, 危險期插完再口爆
習慣啦, 哪怕係唔好食, 做愛要嘴入面都有d 味道先叫完滿

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-7 14:01 發表 查看引用來源

yeah
是皇上的福氣

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-7 14:01 發表 查看引用來源

yeah
我地基本係冇套中出,

以前危險期就會先冇套插一輪, 到想出時再帶套,
帶套的時間又可過一過冷河先, 又可以延少少抽插時間......

現在就好似你咁, 全程冇套, 最後口爆.........

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2023-12-7 13:31 發表 查看引用來源

都是一種情趣...

我也試過這樣, 以為自己忍到唔射, 最後還是要爆.

我會大叫唔得啦, 忍唔到啦, 要爆啦, 佢會立即放回口內幫我口爆射出

有時亦試過佢想再放回口內幫我口爆, 我真的忍不到, 未入到佢口, 已被我射 ...
颜射是什么?颜色我就知道。。。
不过那时候你的心情是怎么样的呢?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-7 13:38 發表 查看引用來源

本宮可以對天發誓, 由13年結識皇上至今o既每一次性行為,
包括套出, 中出, 打飛機, 口交唔駛講啦, 就連肛交除套之後, 以及近期開始o既體外射
都一定有提供事後簫服務囉! ...
套出是什么?中出是什么?事后萧是什么?

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-7 13:38 發表 查看引用來源
當然是很美啦!😉
那就对啦,呵呵呵呵呵
(突然很自大很猖狂)

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-7 13:42 發表 查看引用來源
不是,是喜歡受虐!😬
没有吧?我喜欢被疼爱的感觉

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-7 13:47 發表 查看引用來源
會很酸軟!😂
有什么更简单易懂的例子吗?

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-12-7 16:27 發表 查看引用來源
有什么更简单易懂的例子吗?
男女構做不同,不知怎樣告訴你!😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆