上一頁下一頁
發新話題

『Show』男公關俱樂部第3版 ,入來吹水聊天吧,我地會好多人陪你傾下計傢

收藏  |  訂閱
5.0k  131.5k

我都去補下眠先~~~

引用:
原帖由 bearbearbear01 於 2009-5-27 10:16 AM 發表 查看引用來源
大家早晨
BEAR
BB係到

引用:
原帖由 catcat629 於 2009-5-27 10:12 AM 發表 查看引用來源

你個頭像好熟面口:023:
係咩~~~羊好鍾意呢個公仔ga!!:023:
喵仔~~又多隻喵喵:131: love!

引用:
原帖由 catagnisb 於 2009-5-27 10:21 AM 發表 查看引用來源

點解呀.
唔通.....貓仔係到找到新對象.
唔要小咪:026: :026: :026:
係你講到咁大聲我怕醜:122:
仲有就係你哩到多fans...我驚比人打:096:

引用:
原帖由 bearbearbear01 於 2009-5-27 10:16 AM 發表 查看引用來源
大家早晨
早安~小熊~>33333<

引用:
原帖由 sheeps0700 於 2009-5-27 10:24 AM 發表 查看引用來源

係咩~~~羊好鍾意呢個公仔ga!!:023:
喵仔~~又多隻喵喵:131: love!
哈....我都睇得出你好喜愛佢架啦:122:
哈..但我真係仔黎架WOR..你唔好心心眼我好WOR...我怕架:096:

引用:
原帖由 catcat629 於 2009-5-27 10:28 AM 發表 查看引用來源

哈....我都睇得出你好喜愛佢架啦:122:
哈..但我真係仔黎架WOR..你唔好心心眼我好WOR...我怕架:096:
:025: 羊鍾意所有同貓有關野~咁你叫喵仔~~見到你梗係心心眼啦~~:131:
唔怕唔怕~羊請你食魚魚~~喵仔乖~:096:

引用:
原帖由 sheeps0700 於 2009-5-27 10:30 AM 發表 查看引用來源

:025: 羊鍾意所有同貓有關野~咁你叫喵仔~~見到你梗係心心眼啦~~:131:
唔怕唔怕~羊請你食魚魚~~喵仔乖~:096:
羊唔係中意草架咋咩:096:
我唔要魚...我要和牛得唔得架...如果你真係比魚我可唔可以淨係三文魚刺身丫:096:

引用:
原帖由 clovedoll 於 2009-5-27 10:22 AM 發表 查看引用來源
我都去補下眠先~~~
好. 休息下啦

引用:
原帖由 catcat629 於 2009-5-27 10:32 AM 發表 查看引用來源

羊唔係中意草架咋咩:096:
我唔要魚...我要和牛得唔得架...如果你真係比魚我可唔可以淨係三文魚刺身丫:096:
草呢D咁普通既野唔岩我呢隻羊:096: ...
咁好喇....羊同你分享少少私人珍藏既3文魚la...見你係喵仔jar...:082:
同埋喵喵一齊分享~~:023: >333<

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆