上一頁下一頁
發新話題

[其他] *** 車車會友室 ***

收藏  |  訂閱
4.0k  53.1k

引用:
原帖由 碧含 於 2008-6-11 09:49 AM 發表

我都連中三元:131:  好奈冇試過:096: 希望唔會好似 d 花咁一晚就謝:044:
你都開始轉運lu,弓喜弓喜:036: :036:

全靠師傅,呢個歐國盃我只係輸過瑞士一場,其他全中,加埋上個禮拜日d魚生波,yummy yummy:098: :098:

引用:
原帖由 lmkandy 於 2008-6-11 10:27 AM 發表

你都開始轉運lu,弓喜弓喜:036: :036:

全靠師傅,呢個歐國盃我只係輸過瑞士一場,其他全中,?img src="images/smilies/2006/victory.gif" smilieid="116" border="0" alt="" /> :098:  
YEAH~~~~:036: :036: :036:
多謝lmkandy兄~~:098: :098:

引用:
原帖由 lmkandy 於 2008-6-11 10:26 AM 發表

做乜咁早訓呀:044: 掛住搞野呢:096: :096:
我都想 :023:  近排公司多野做 好攰呀 :026:

日乙大家有冇心水

引用:
原帖由 ~@ok仔@~ 於 2008-6-11 10:42 AM 發表
日乙大家有冇心水
其實難唔難捉架

引用:
原帖由 happyfeet 於 2008-6-11 10:53 AM 發表

其實難唔難捉架
唔難:096: 就奇:025:

引用:
原帖由 ~@ok仔@~ 於 2008-6-11 11:00 AM 發表

唔難:096: 就奇:025:  
http://forum9.188channel.com/viewthread.php?tid=6421231&extra=page%3D1

咁樣得唔得呢..

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-6-11 10:39 AM 發表

我都想 :023:  近排公司多野做 好攰呀 :026:
你想搞野:044: 呢度好多義工bor:096: :096:

引用:
原帖由 ~@ok仔@~ 於 2008-6-11 10:42 AM 發表
日乙大家有冇心水
應該係我問你喎 :023:

引用:
原帖由 lmkandy 於 2008-6-11 11:10 AM 發表

你想搞野:044: 呢度好多義工bor:096: :096:
包括你 ? :030:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆