上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
2.7k  52.4k

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-6-17 04:09 PM 發表

哈...又輸一場...今日真係係咁先...
之前冇跟我咩.?:092:

引用:
原帖由 karlton 於 2007-6-17 04:06 PM 發表

一哥, 連你都發生意外呀!?:044:
今次真係要等「四大癲王」救命啦!:096:
係呢度玩開點都要放番少少!:043:

湯志傑 + 文家良  已經 1 w 2 p , 咁尾場隻 14 期望 ??:030:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-17 04:10 PM 發表

之前冇跟我咩.?:092:
你知我賭馬都比較少跟人架啦...哈...5,6,7場一蚊都冇買...第8場一番黎買又出事...冇乜心機...個天係要我輸錢...冇得講...:096:

沙田
星期日
位置Q
第8場
1 鑽飾光芒
8 原小子
12 靈光七號 $ 10.00   

place q ar, win win win ar,  :036:  :036:  :036:

you win?
引用:
原帖由 amyhk 於 2007-6-17 03:20 PM 發表

馬大亨:

thanks I also buy  race8 4 place x race5 place,  now I buy $50 2x1place

hope you win too.

yes,  i win 位置Q  1,8   $1,050.50  :098:  :098:  :098:

you change r8)7 to 4
引用:
原帖由 amyhk 於 2007-6-17 04:15 PM 發表
yes,  i win 位置Q  1,8   $1,050.50  :098:  :098:  :098:

引用:
原帖由 馬大亨 於 2007-6-17 04:17 PM 發表
you change r8)7 to 4
馬大亨 :

I lost the place 2x1 lar.  but don't worry, I buy the cold qp, now win $1000 lar. hehehehheee

引用:
原帖由 馬大亨 於 2007-6-17 04:02 PM 發表
我都放了很多在8場5號風陵渡你覺得怎樣?
風陵渡上場明顯試準今日𪊲飛已經話俾我地知有人賭左真錢.....不過如果泰寶馬扯快左步速我驚佢會輸氣量,始終覺得佢係1400 - 1600馬......:092:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆