上一頁下一頁
發新話題

關於SL嘅資格 II P1#1, 2, 4 p72 update P133 #1986 涅槃重生嘅火鳳凰

收藏  |  訂閱
2.5k  53.4k

引用:
原帖由 YanD2012 於 2015-2-10 11:04 AM 發表 查看引用來源
多謝呀一步c兄個 密會Y 小姐
今朝D PM HUM HUM 聲, 原來我匿係思姐個TOPIC 下面POST.
原來有人留意我動態喎... :smile_o13:
好的開始

引用:
原帖由 YanD2012 於 2015-2-10 09:22 AM 發表 查看引用來源

wakkaa 找到啦 . 可惜 not me.. E cup wor..... admire
你都好吸引人了
冇需要E cup

MORNING 兩位靚女

Y 小姐

引用:
原帖由 YanD2012 於 2015-2-10 11:04 AM 發表 查看引用來源
今朝D PM HUM HUM 聲, 原來我匿係思姐個TOPIC 下面POST.
原來你收收埋埋個e cup baby, 哈哈.....

引用:
原帖由 YanD2012 於 2015-2-10 09:46 AM 發表 查看引用來源

話實C姐你最近點?
女人思想細密過男人, 越想唔諗就越會諗...
其實諗太多果個係佢,唔係我。

我一直諗嘢好簡單直接粗暴嘅。。。。。

引用:
哈哈哈。

梗有啦,個post長推咖喔。

你就hum hum聲,我嘅pm呢排長期吉狀態。哈哈哈,不過,無所謂。我已經揾到。

引用:
原帖由 飛機思 於 2015-2-10 12:06 PM 發表 查看引用來源

其實諗太多果個係佢,唔係我。

我一直諗嘢好簡單直接粗暴嘅。。。。。

男方沉左船:smile_41:

引用:
原帖由 阿米€ 於 2015-2-10 12:12 PM 發表 查看引用來源

男方沉左船:smile_41:
拿,我地唔用沉呢個咁低level嘅詞彙嘅。

我地嘅關係程度絕對無沉咁簡單。嗯。

係話佢成日都好多比較negative嘅諗法啫

引用:
原帖由 飛機思 於 2015-2-10 12:17 PM 發表 查看引用來源

拿,我地唔用沉呢個咁低level嘅詞彙嘅。

我地嘅關係程度絕對無沉咁簡單。嗯。

係話佢成日都好多比較:smile_19:negative:smile_19:嘅諗法啫

祝佢好運啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆