上一頁下一頁
發新話題

預告第六回-BLACK(夠100推薦出~)EP II-8妹與果醬先生 -第五回-粉紅色初体驗 P.1有圖

收藏  |  訂閱
3.0k  76.0k

除了多飲水,多休息,仲要等病好才扑?

引用:
原帖由 1LOTION 於 2011-3-11 04:09 PM 發表 查看引用來源
除了多飲水,多休息,仲要等病好才扑?

攪野能醫百病:smile_o11::smile_o11::smile_o11::smile_o11:

引用:
原帖由 8掛妹 於 2011-3-11 04:38 PM 發表 查看引用來源

攪野能醫百病:smile_o11::smile_o11::smile_o11::smile_o11:
hello...........8妹

引用:
原帖由 8掛妹 於 2011-3-11 04:38 PM 發表 查看引用來源

我有次攪完仲燒得緊要:smile_30:

引用:
原帖由 tuenlong 於 2011-3-11 04:43 PM 發表 查看引用來源

hello...........8妹
hi~~~朗朗~~~:smile_15:

引用:
原帖由 bcm 於 2011-3-11 04:44 PM 發表 查看引用來源

係真唔係丫~~~~~~:smile_47::smile_47::smile_47:

係事實,因扑?後,身體要需要時間去復元,如病緊時仲去搞,會令免疫系統加重す作量

引用:
原帖由 1LOTION 於 2011-3-11 05:04 PM 發表 查看引用來源
係事實,因扑?後,身體要需要時間去復元,如病緊時仲去搞,會令免疫系統加重す作量

咁得意既~~~你打日文???
不過攪完之後會有滿足感~~咩都低返哂啦~~

引用:
原帖由 bcm 於 2011-3-11 04:44 PM 發表 查看引用來源

所以發冷先好搞野:smile_30:

再支持樓主嘅好文!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆