上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 24

收藏  |  訂閱
2.3k  43.3k

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-9-30 12:16 AM 發表 查看引用來源

:smile_o15:  人沉雞~~雞沉狗~~狗又幫人尋雞~~人又幫雞養狗~~識你第一日就講過啦~~
講得真好.....經一事......長一智呀.......輝哥......

我...都要睡了......再見.........

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-9-30 12:19 AM 發表 查看引用來源

講得真好.....經一事......長一智呀.......輝哥......
巧彩重有183:smile_o12:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-9-30 12:21 AM 發表 查看引用來源

巧彩重有183:smile_o12:
:smile_o08: 因住禍不單行呀~~

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-9-30 12:31 AM 發表 查看引用來源

:smile_o08: 因住禍不單行呀~~
呢個都係玩下算數....只不過係轉移下姐...我發現狗狗個死黨堅係沉我...唔係我沉佢...:smile_o12: yeah...落藥成功....小弟既第1次~!!!:smile_o05:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-9-30 12:19 AM 發表 查看引用來源

講係咁講啦~~倒轉睇~~人地亦當企係一條仁蟲唶~~

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-9-30 12:21 AM 發表 查看引用來源
我...都要睡了......再見.........
高總早抖~:smile_o07:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-9-30 12:33 AM 發表 查看引用來源

講係咁講啦~~倒轉睇~~人地亦當企係一條仁蟲唶~~
禾成厭禾果日演完老青上去係小得企甘得濟...但係都唔洗貢對禾架:smile_o03:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-9-30 12:33 AM 發表 查看引用來源

呢個都係玩下算數....只不過係轉移下姐...我發現狗狗個死黨堅係沉我...唔係我沉佢...:smile_o12: yeah...落藥成功....小弟既第1次~!!!:smile_o05:
第一次落藥?:smile_o10: 洗洗貢扑街呀~~

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-9-30 12:35 AM 發表 查看引用來源

第一次落藥?:smile_o10: 洗洗貢扑街呀~~
同你講野要簡單d巧~唔係真係放粒藥落去呀妖:smile_o16:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆