上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 17

收藏  |  訂閱
2.4k  53.7k

引用:
原帖由 cherry8788 於 2010-5-27 01:03 PM 發表 查看引用來源
慢慢野爽手啲砰砰聲呀:smile_o07:
我又去,  車車食左未?

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-5-27 12:54 PM 發表
台式管理有好多係跟日本果套,早上訓話又體操,層壓式管理,尤其係大型廠,各部門主管手執雞毛令箭,有任何過失犯錯,就當你殺人犯看待,特別有些台灣佬主管在廠內更當正自己係九品官,對待大陸伙記十分畸視,小職員所受壓力係 ...
佢地死左有錢賠......成世人分分鍾都搵唔到咁多........一個救全家.........

引用:
原帖由 cherry8788 於 2010-5-27 12:46 PM 發表
係咪姓簡:smile_o06:
姓............騷擾...............:smile_o05:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-5-27 13:05 發表 查看引用來源
我又去,  車車食左未?
啱啱食左幾個麵包:smile_o12:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-5-27 13:08 發表 查看引用來源

姓............騷擾...............:smile_o05:
禾時番呀:smile_o06:

引用:
原帖由 cherry8788 於 2010-5-27 01:10 PM 發表
禾時番呀:smile_o06:
巧衰架.............:smile_o05: :smile_o05: :smile_o05:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-5-27 13:13 發表 查看引用來源

巧衰架.............:smile_o05: :smile_o05: :smile_o05:
撩下仲C服

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-5-27 12:59 PM 發表 查看引用來源
開到上夾肋底,不過隻腳好多毛:smile_30:
你刀知:smile_o05:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-5-27 01:06 PM 發表 查看引用來源

佢地死左有錢賠......成世人分分鍾都搵唔到咁多........一個救全家.........
我刀係甘話

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-5-27 01:06 PM 發表 查看引用來源

我諗唔會用生命押下去吧? 佢地都好年青,我認為唔係咁表面, 一定係有鬼.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆